0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι pandwra.Το έμαθα από τον πρόεδρο.
Χωρίς να θέλω να δώσω πολιτική χροια, νομιζω ένας ακομα εξυπνος τροπος να ακουστει περισσοτερο στην κοινωνια, είναι να το αναδειξει η αντιπολιτευση.Εχω ηδη παρει στο ΣΥΡΙΖΑ και με μιλησα για το θεμα με τον υπευθυνο στον τομεα παιδειας Κο Αλεξιου (210-3829910).Το γνωρίζουν το θεμα και θα κανουν ερωτηση στη
αυτες οι τελικες διορθωσεις οσον αφορα τα ορθογραφικα εχει γινει.ευχαριστω.μετα απο τοσες φορες που τη διαβαζεις θολωνεις κ δεν τα βλεπεις.οσον αφορα το κειμενο επειδη μια βδομαδα τωρα ζηταγαμε προτασεις ,τελευταια στιγμη δεν γινεται να τροποποιηθουν..κ δεν ειναι δικη μου αποφαση. η υπογραφη παρεμεινε ως ανεργοι για να ειναι κ αυτονομη κ λιγο η προσπαθεια της ομαδας αυτης.με προταση μελος του συντονιστικου παρεμεινε ιδια, οχι δικη μου για να μην παρεξηγηθω.εχει σταλει προς το συντονιστικο κ ενημερωνουν κ οι ιδιοι με τη σειρα τους..οποτε κινουμαστε με αυτη την επιστολη την οποια τελικη της μορφη θα την βρειτε αναρτημενη στο συντονιστικο με σημερινη ημερομηνια. ωραιες ιδεες τεθηκαν για διορθωση χθες βραδυ.εαν ξαναγραφτει επιστολη στο μελλον για κατι, επειδη καποιοι ειναι πολυ καλυτεροι σο γρα πτο λογο να γινει συνεργασια απο την πρωτη μερα της διαδιακασιας.
Και να προτείνω επίσης μια αλλαγή στο σημείο.....πλάαααακα κάνω! Απλά συζητήθηκαν έντονα κάποια σημεία χθες και είδαμε όλοι πιο καθαρά! Εγώ θα πρότεινα την προσοχή όλων για την επόμενη φορά. Είπαμε, δρούμε ομαδικά!Κατά τ' άλλα, κρίμα για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα υπέροχά μου μάτια!! Από εδώ κι έπειτα τώρα, αναλαμβάνω να τη στείλω σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη.
jioannio ...... έγραψες!!!!!
Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, λόγια του αέρα για να μας καθησυχάζουν και να μην διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.Άν ήθελαν θα μας είχαν προσλάβει μέχρι τώρα κατά την ταπεινή μου γνώμη.