0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πάμε καλά. 36 μήνες ;
600 άνεργοι Νηπιαγωγοί θα δουλέψουν για 6,5 μήνες, μη έχοντας το δικαίωμα να ξαναπροσληφθούν νωρίτερα από 36 μήνες μετά την απόλυσή τους. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που αρνηθούν να εργαστούν.Αυτο με τους 36 μήνες ισχύει; κ για ποιο λόγο;
Εννοούν σε προγράμματα του ΟΑΕΔ μόνο. Αλλιώς θα ήταν πάντα τα ίδια άτομα, που θα επιλέγανε σε αυτά τα προγράμματα.
κ εγω με το προσωπικο μου.εστειλα στην αργολιδα(ειχα δουλεψει εκει)..ομως βρε παιδια απ τη διευθυνση λιγα mail σχολειων ηταν σωστα.γιατι????εγινε κ σε σας??
παιδια σιγουρα δεν υπαρχει θεμα να στειλουμε αυτη τη διαμαρτυρια στα σχολεια? και με το προσωπικο μας mail? το λεω μην βρουμε το μπελα μας!!
jioannio εγώ επειδή δεν ήξερα πώς να το κάνω στο yahoo τα έστελνα ένα-ένα, οπότε μάλλον τη γλίτωσα! Έστειλα σε Σέρρες και Δράμα. Σε άλλους νομούς από Πέμπτη γιατί Τρίτη και Τετάρτη θα είμαι εκτός Η/Υ!
Πωπω Demetroula, ήταν που ήταν παίδεμα να βάλεις όλες τις διευθύνσεις μία-μία, καθώς δε γινόταν μαζικό copy-paste, φαντάζομαι να ετοιμάζεις και ξεχωριστό mail για κάθε νηπιαγωγείο!Αν ήταν ν' αποφύγω αυτό που έπαθα όμως, χίλιες φορές... Το προτιμότερο πάντως είναι να φτιάξετε ένα mail αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό!
Καλησπέρα κορίτσια...είχα πολύ καιρό να μπω στη σελίδα μας...απογοητεύομαι εύκολα,χαλαγε η διάθεσή μου πείτε το όπως θέλετε...ξέρετε εσείς εξάλλου και είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνετε!!!Ήθελα να διαβάσω πληροφορίες για επόμενη φάση και ανταυτού...Κάνετε σπουδαίες κινήσεις όμως εν τω μεταξύ, που εκτός των άλλων, αφορούν το κοινό καλό πόσο δύσκολο και σπάνιο στις μέρες μας!!! Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και να επαινέσω τις πράξεις σας έχουν δεν έχουν αποτέλεσμα και παράλληλα να σας ευχαριστήσω που κοπιάζετε για μένα χωρίς να γνωριζόμαστε καν!Θέλω να αποτελώ μέρος στην προσπάθεια έχω χάσει όμως ''σελίδες'' τι χρειάζεται να κάνω είμαι από Ήπειρο...αν μπορεί κάποιος να μου πει...Ευχάριστώ!!!
Σε ότι αφορα το θέμα του ραδιοφωνου της ΕΡΤ, θέλουμε καποια κοπέλα από την Αθήνα να πάει στο στούντιο (μάλλον το Σάββατο το βραδυ) για να παρουσιασει τις θεσεις μας. Είχαμε πει να το αναλάβει η Demetroula αλλα δεν γίνεται με τηλεφωνική παρέμβαση και η κοπέλα είναι από
Ευδοκία από Αθήνα είμαι μπορώ να κανονίσω κάτι για το θέμα, αλλά καλό θα ήταν να πάμε τουλαχιστον δυο κοπέλες.Ότι αποφασίσετε μου λέτε.