0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια και εγώ την τροπολογία φοβάμαι γιατί δυστυχώς με τροπολογία έχουν περάσει την τοποθέτηση αναπληρωτών σε άλλο νομό και όχι εκεί που τους κάλεσαν .... και τόσα άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.... πρέπει να το διασφαλίσουμε πως δεν θα ισχύσει ούτε φέτος ούτε καμία άλλη χρονιά......
Καλησπέρα και από μένα.Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.Ο σύλλογος πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα.Τον χρειαζόμαστε όχι μόνο για το θέμα του ΟΑΕΔ αλλά και για όσα θα προκύψουν στο μέλλον.Πιστεύω ότι με τα τηλέφωνα που μαζέψαμε θα γίνει η δουλειά.Ο δικηγόρος ζήτησε να ελέγξει το καταστατικό και αν όλα είναι οκ, συνεχίζουμε με εκλογές και προχωράμε δικαστικά , αν εν τω μεταξύ δεν έχουν αποσύρει από το υπουργείο την γελοιότητα του προγράμματος.
Η ΠΕΑΝ ήταν ένωση αναπληρωτών νηπιαγωγών που ιδρύθηκε για πολύ συγκεκριμένο σκοπό.Όταν διορίστηκαν όλες, δεν υπήρχαν νέα μέλη να το συνεχίσουν και έτσι αποδυναμώθηκε.Εχει μείνει η σφραγίδα και το καταστατικό.Όλα τα υπόλοιπα εχουν κλείσει.Έτσι ερχόμαστε εμείς να το συνεχίσουμε από εκεί που το άφησαν.Ίσως χρειαστεί κάποια αναπροσαρμογή το καταστατικό που όπως μας ενημέρωσαν γίνεται από πρωτοδικείο.Ελπίζω να μην χρειαστεί. Πάντως με 'οσες κοπέλες μιλήσαμε συμφωνήσαμε πως ο σύλλογος, αν θέλουμε να μας εκπροσωπεί όλες χωρίς διαμάχες, πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος από κομματικές συντεχνίες για να μην καταντήσουμε να τσακωνόμαστε και να αποδυναμωθούμε πριν ξεκινήσουμε.Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά τα κομματόσκυλα δεν θα έχουν θέση.Τα χάλια τους τα είδαμε!
Ετσι ειναι. Εγω ως παλια το γνωρίζω. Πριν απο καμία δεκαριά χρόνια οι αναπληρωτριες έπρεπε να περιμένουν και 10 χρόνια ώσπου να διοριστουν απο τον ενιαίο πίνακα διορισμών. Ο συλλογος λοιπόν είχε πολλά μέλη με κοινά αιτήματα. Στη συνέχεια που διόριζαν μεγάλους αριθμούς νηπιαγωγων ο πίνακας αποσυμφοριστηκε και ο συλλογος δεν είχε πια λόγο ύπαρξης αφού μπορούσες να διοριστεις μετα απο 2 χρόνια αναπλήρωσης. Τώρα ξαναγυρνάμε στα παλια και η ύπαρξη του συλλόγου ειναι απαραίτητη.
ο παληγιαννησ πωσ το λενε δε θυμαμαι εκανε αναφορα στην ανακοινωση του πριν λιγο για 200 προσληψεισ...ειναι παρα πολυ λιγεσ σχετικα με τα 600 ...