0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κορίτσια μην "φαγωθουμε" πάλι μεταξυ μας.Σκεψου ποσες ταξεις υπηρετουν οι δασκαλοι και πόσες εμεις οι νηπιαγωγοί.Το θεμα δεν είναι πιο πολλοί δασκαλοι πιο πολλοί καθηγητές...ο κλαδος όλος πλήττεται!!!!
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ:Δυστυχώς η ελαφρότητα ολίγων για ευκαιριακή προβολή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε πολλούς…Η απελπισία που κυριεύει πολλούς συναδέλφους που καθημερινά περιμένουν με το δάκτυλο κολλημένο στο F5 του υπολογιστή τους περιμένοντας την πραγματοποίηση των «φάσεων», είναι δυσανάλογη από την «αφασία» κάποιων να δημοσιεύουν ασύστολα αριθμούς και ημερομηνίες που τελικά δεν τηρούνται!Μήπως είναι καιρός το υπουργείο να αρχίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ενημερώνει σοβαρά και υπεύθυνα τους χιλιάδες αδιόριστους αναπληρωτές για τον προγραμματισμό του (, έτσι ώστε να σταματήσουν τα παπαγαλάκια του συστήματος να λειτουργούν αντ΄ αυτού;Τώρα θα μου πείτε αν αρχίσει να ενημερώνει το υπουργείο, πώς θα έχουν αναγνωσιμότητα τα παπαγαλάκια;(ΥΓ: Μην τους αφήνετε να ταράζουν τη ζωή σας! Αυτοί τη δική τους την έζησαν… Και πέρασαν καλά!)
Ετσι ακριβως!!πρεπει ναχουμε τα ματια μας ανοιχτα γιατι θα προσπαθησουν ξανα να κανουν κατι!δυστυχως το πιστευω...!!evdokia μου εχω ριξει ενα γελιο!!!!!!νασαι καλα!!! αστα ειναι για πολυ ξυλο ο ανθρωπος!!!
Ο Μπράτης είναι αιρετός,οκ?Αν κάποιος έπρεπε να πάρει θέση για το «κοινωφελές» ήταν η ΔΟΕ και ακόμη,ακόμη το περίφημο συντονιστικό των νηπιαγωγών.Όχι ο Μπράτης και ο κάθε αιρετός.Επιπλέον,το γεγονός ότι θα παίρνανε μόνο δύο χιλιάδες αναπληρωτές φέτος το γνωρίζαμε από τον Μάρτη πέρσι.Και τι κάναμε όλοι εμείς και ο Χαραλάμπης η προεδράρα?Δύο 24ωρες και άντε και του χρόνου?Ακόμη,η εγκύκλιος για τον υποστηρικτικό ρόλο του ολοήμερου και ουσιαστικά την κατάργησή του στάλθηκε στα σχολεία από τις 10 Σεπτέμβρη.Και τι έγινε?Αγιαστήκαμε κανονικά την επομένη σα να μη συμβαίνει τίποτα.Γι' αυτό να στρέφουμε τα βέλη μας στις εκλεγμένες ηγεσίες μας και όχι όπου μας «παίρνει».... Η ξεφτίλα της,κατ' ευφημισμό και μόνο,δημόσιας δωρεάν παιδείας μας αφορά όλους....
Καλο!!Τι πλάκα εχεις evdokia μου!!Ετσι να ειμαστε ανεβασμένες!!