0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
gianna άδικα περιμένουμε πάμε για την επόμενη μέρα όπως άφησε να φανεί ο Μπράτης!Μας δουλεύουν και παίζουν με τα νεύρα μας!Απο Δευτέρα μας λέει οτι θα βγούν ...πρώτα απο κρατικό προυπολογισμό....μετά προέκυψε το εσπα...ούτε λόγος πλέον για κρατικό...και εμείς ξεροσταλιάζουμε στον υπολογιστή!Παιδιά αναφέρθηκε πρίν απο ένα μέλος αναλυτικός πίνακας με κενα στην Μακεδονία και μάλιστα χωρισμένος σε κλασικά και ολοημερα!Μπράβο!ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Πείτε μου σας παρακαλώ που μπορούμε να τα δούμε?Εγώ μπαίνω σε σελίδες διευθύνσεων και δεν βλέπω κάτι....
καλησπέρα κι από εμένα και καλή επιτυχία σε όλους .πριν λίγο τελείωσε η συνάντηση αναπληρωτών στον έβρο παρουσία πρώην αιρετού ο οποίος θέλησε να μας ενημερωσει και να μας κατατοπήσει πάνω σε πολλά θέματα.η συμμετοχή τραγικά μικρή ούτε δέκα άτομα αλλά δεν πτοούμαστε.....ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ..τα χειρότερα έρχονται και μας αφορούν όλους και όλες .πρόταση¨, να οργανωθούμε αρχικά σε τοπικό επίπεδο με επιστολές σε μόνιμες και σε γονείς ,με συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά κανάλια και πάει λέγοντας και έπειτα να οργανωθούμε και σε παννελαδικό επίπεδο.ΔΕΝ χρείαζονται επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις αν ξεκινήσει κάτι τώρα μέχρι την επόμενη κατραπακιά τον επόμενο σεπτέμβρη κάτι μπορεί να έχει γίνει.δεν είμαι ονειροπόλα ,δεν είμαι καν απο τον έβρο κι ας πήγα στην συνάντηση ,ουτε με τα κόμματα τα πάω καλά αλλα όταν θα κοιμάμαι το βράδυ θα ξέρω τουλάχιστον ότι δεν έπεσα αμαχητή κι ας μην γίνει τελικά τίποτα....οργανωθείτε ο καθένας από εκει που είστε ,εμείς θα κάνουμε κι άλλη συνάντηση ,γιατί πολύ λυπάμαι ΄τι θα έρθουν τα χειρότερα για τον κλάδο κι εμέις κοιμόμαστε.θέλω να δω μετα την φάση πόσοι-ες θα συνεχίσουν να είναι παρόντες -ουσες εδω μέσα και έξω απο εδω με κινητοποιήσεις .ας μην χαιρόμαστε πλέον με τα ψιχουλάκια του υπουργείου.επιστήμονες είμαστε.και πάλι καλή φετινή επιτυχία αλλά...................................
Παιδιά αποκλείεται να βγούν....Αν έβγαιναν, αύριο λογικά θα έπρεπε να παρουσιαστούμε..έτσι δεν είναι?Ε,τι ώρα σκοπεύουν?Ενώ αύριο τους παίρνει να τα βγάλουν στην γνωστή τους πλέον ώρα...2 2 και τέταρτο... ξημερώματα εννοειται...Να τα σκεφτούν καλά πρώτα.Ο Μπράτης τσιμουδιά στο fb.3 ώρες πριν τελευταία του ανακοίνωση....Σε λίγο θα βάλει και κανένα τραγουδάκι για καληνύχτα
κορίτσια δεν θέλω να βγάλω κακίες αλλά και πάλι ο φίλτατος για άλλους κλάδους δούλεψε, τα 400 άτομα που θα πάρουν αν είναι 400 είναι πολύ λίγα........, είναι πραγματικά στάχτη στα μάτια μας, δεν πρέπει να επαναπαυθούμε, ο αγώνας μας τώρα ξεκινάει , τα χειρότερα έρχονται ..... σωστά και οργανωμένα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.....