0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και βγήκαν νωρίς! Ούτε μεταμεσονύκτιες ώρες, ούτε ξημερώματα Σαββάτου!!Καλή τοποθέτηση! Καλή δύναμη! Καλά να περάσετε!
Συγχαρητήτρια σε όσες/ους προσλήφθηκαν!!! σε μας τους υπόλοιπους γρήγορα μια καινούργια φάση!!!Να σας πω κάτι που μου έκανε εντύπωση;;; να σημειώσω ότι θέλω τη βοήθειά σας γιατί μπορεί το λάθος να είναι δικό μου μετά από τόσες ώρες αναμονής μπροστά στον υπολογιστή. Η τελευταία κοπέλα που προσλήφθηκε σήμερα έχει 23,92 μόρια και σειρά στον πίνακα 1538. Μπάινοντας στο e-aitisi είδα ότι τη σειρά 1538 έχει άλλη κοπέλα με μόρια 23,96. Μπορείτε να τδεκάρετε και εσείς λίγο;;; τι έιναι αυτό τώρα;;;γιατι δεν ανανεώθηκαν οι πίνακες πριν βγει η φάσηΣημειώνω ότι το λάθος μπορεί να είναι δικό μου. Ας το τσεκάρει όμως και κάποιος άλλος
Η Θεσσαλονίκη βρε παιδιά δεν ανοιξε καθολου...ούτε ένας...Τι να πω.... η νότια Ελλάδα πρωταγωνιστής και πάλι.....
Παιδια ήμουν σε άλλο υπολογιστή κ έσκασα τόση ωρα που δεν μπορούσα να στείλω μην γιατι δεν θυμόμουν τον κωδικό μου κλπ....Με πηραν κι εμενα Κοζανη!Ελπιζω όσους τους προσπέρασε το σύστημα να ερθει γρήγορα η ωρα τους κ να τους πάρουν κι αυτούς!Εγω παντως δεν θα χαθω απο το φόρουμ!κι αυτο ειναι υπόσχεση!Ειπαμε θα φτάσουμε ως στο τελος όλες μαζί!!
Καλή τοποθέτηση κορίτσια!!Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά γιατί ακόμα και με αυτή τη φάση που θεωρείται "μεγάλη" συνολικά έχει πάρει πολύ λίγους...Και όσες σας πήραν μην ξεχνάτε την ενημέρωση σε γονείς,μόνιμες και αναπληρώτριες για όλα τα θέματα που απασχολούν το νηπιαγωγείο..άντε να αλλάξουμε εμείς τα πράγματα..διεκδικήστε και δημιουργήστε θέσεις..ανοίξτε τα ολοήμερα..