0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιμένω πως πρέπει να ζητάμε διορισμό κι όχι άλλη μια χρονιά αναπληρωτιλίκι. Οι περισσότεροι το κάνουν πολλά χρόνια, για πολλά χρόνια γινόμασταν το δεκανίκι του υπουργείου, για να καλύπτει κενά. Μας φτάνει πλέον αυτό; Αυτό θα διεκδικούμε όλη τη ζωή μας; Αν γίνουν συνταξιοδοτήσεις (που θα γίνουν, πολλοί συνάδερφοι είναι έτοιμοι για πρόωρη σύνταξη), δημιουργούνται οργανικά κενά! Αυτά καλύπτονται με διορισμούς, όχι με ημίμετρα!Γιατί καλώς ή κακώς, ο θεσμός του αναπληρωτή είναι ένα ημίμετρο (και για το υπουργείο και κυρίως για εμάς)
εδω και 7-8 μηνες ακουγεται οτι επειδη περασαν χρονια οτι μπορει να μη ισχυει το αντιστοιχο εδαφιο του 3848....
Σωστό και αυτό. Μπορεί με κάποια τροπολογία να διαγράψουν και τους τελευταίους δύο ΑΣΕΠ στον νόμο 3848...Νομίζω ήδη έχει γίνει κάτι σε αυτή την κατατεύθυνση από το υπουργείο: Δεν δύναται κάποιος στο μέλλον να ζητά τον διορισμό γιστί κρίθηκε διοριστέος σε ΑΣΕΠ πριν τρία (?) χρόνια και πλέον...
Σίγουρα από τον μοναδικό πίνακα θα προσλαβάνονται και ανάλογα με τις ανάγκες...εγώ αναφέρομαι όμως στην δυνατότητα διατήρησης ή όχι της καλύτερης βαθμολογίας ΑΣΕΠ.
Kαλα μονο εσυ με καταλαβες;
Κι εγω καταλαβα Δε νομιζω να διαφωνει κανενας με το να ''κραταμε'' τον καλυτερο βαθμο απο προηγουμενο ασεπ.