0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν οι νηπιαγωγοι που προσεληφθησαν τωρα θα εργαζονται μονο 12 με 4?δεν θα εναλλασονται οι βαρδιες?
Οι νηπιαγωγοι ΕΣΠΑ ειναι αποκλειστικα για ολοημερα νηπιαγωγια.Αυτο δεν σημαινει αποκλειστικα απογευματινο ωραριο.Εχει ερθει διευκρινιση απο το υπουργειο στις διευθυνσεις.Αν καποιοι προισταμενοι εκπαιδευτικων θεματων την αγνοουν προς τερψη των κολλητων τους μονιμων ειναι αλλα θεμα.Η πλειοψηφια των διευθηνσεων συντασεται με την οδηγια του υπουργειου και ετσι το ωραριου αποφασιζεται απο τον συλλογο διδασκοντων του νηπιαγωγιου(συνηθως ισχυει το εναλλαξ).Οποιος σας λεει οτι οι Νηπιαγωγοι ΕΣΠΑ ειναι για απογευματινο ωραριο,σας λεει @@%$ριες!!
Πηρα μολις τηλ στο Υπουργειο κ μου είπε μια κυρία οτι μονο για απόγευμα προσληφθηκαμε!Τι να πωτοτε δενΞερουν ουτε στο υπουργειο τι γινεται
Παράθεση από: dimi-asia στις Νοεμβρίου 08, 2013, 08:35:08 amΠηρα μολις τηλ στο Υπουργειο κ μου είπε μια κυρία οτι μονο για απόγευμα προσληφθηκαμε!Τι να πωτοτε δενΞερουν ουτε στο υπουργειο τι γινεταιΤο γνωρίζεις δηλ σιγουρα ετσι?Γιατι κι εμενα δεν μου φάνηκε κ πολυ σίγουρη!Μου είπε:εγω αυτο ξερω!Ο, τι να ναι δηλαδη
Παράθεση από: dimi-asia στις Νοεμβρίου 08, 2013, 08:35:08 amΠηρα μολις τηλ στο Υπουργειο κ μου είπε μια κυρία οτι μονο για απόγευμα προσληφθηκαμε!Τι να πωτοτε δενΞερουν ουτε στο υπουργειο τι γινεταιΔε ξερουν ουτε αυτοι μαλλον αλλα λενε στον ενα αλλα στον αλλο