0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πως γινεται αναπληρωτες με ημερομηνια πρόσληψης 29 ιανουαριου να παιρνουν το επίδομα και αλλοι με ημερομηνια 16-12 να μην το παιρνουν;;;
1) Πήγα σήμερα για την εγγραφή στον ΟΑΕΔ και (ως συνήθως) φωτοτύπησα λάθος βιβλιάριο ΙΚΑ (επειδή έχω προστατευόμενα μέλη). Γυρνάω σπίτι και βλέπω ότι το βιβλιάριό μου έχει λήξει από 28/2 και θυμήθηκα ότι πάντα καθυστερούν με τα αυτοκόλλητα. Παίρνω την περσινή Διεύθυνση για να ρωτήσω τι απέγινε το αυτοκόλλητο, και μου λένε ότι πλέον είναι θέμα του ΙΚΑ και αυτοί δεν έχουν να κάνουν με αυτή τη διαδικασία. Μπαίνω τώρα στο site του ΙΚΑ και βλέπω ανάρτηση Φεβρουαρίου που λέει να μην πάμε από εκεί και ότι ΘΑ μας έρθει στο σπίτι. http://www.ika.gr/gr/infopages/press/20140227.cfm Εγώ τώρα τι κάνω; Πρέπει να πάω στον ΟΑΕΔ φωτοτυπία του βιβλιαρίου που να φαίνεται ότι είναι ανανεωμένο. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
2) Από τη Διεύθυνση δε μας έδωσαν τη βεβαίωση για τα ένσημα Ιουνίου. Από τον ΟΑΕΔ λένε ότι έχουν "συνεννοηθεί" με τη Διεύθυνση, επειδή δεν πρόλαβε να τα βγάλει (!), να μην τους τα πάμε.
για την ανανεωση του βιβλιαριου οταν λεει οτι απαιτουνται 100 ημερες ασφαλισης τον προηγουμενο χρονο, τι οριζει ως χρονο; απο πχ. Μαρτη 2014 εως και Φεβρουαριο 2015 ή το ημερολογιακο ετος;