0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε κανενα kinder μαλλον....
όχι βρε παιδί μου δεν το είπα για κακό.Υπάρχει περίπτωση από εκεί και πέρα να διορίσει άτομα από τους επιτυχώντες του ΑΣΕΠ εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί άλλος ΑΣΕΠ τα τελευταία χρόνια?
Μιλάτε για επιλαχόντες? Αν δεν κάνω λάθος επιλαχόντες έπαιρνε μόνο απ'τον πίνακα του ασεπ έτσι? Δεν ίσχυε το 60-40.
επιπλέον πρέπει να ανασυσταθούμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας (τα πήρα πρωί πρωί) Δεν γίνεται ΄συνάδελφοι να είναι σε δύο λίστες ταυτόχρονα!!! Για να μην πω για τα ηλίθεια σεμινάρια που αναγνωρίζουν ως μεταπτυχιακά. Αλλά όλα αυτά χωρίς σύλλογο δεν μπορούμε να τα διεκδικήσουμε!!!
Ελπίζω όταν κάνουμε τη συνάντηση να υπάρχει συμμετοχή γιατί του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα,έχουν υπογράψει για 1000 πιστώσεις σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια .Επίσης όσα ολοήμερα δεν λειτούργησαν πέρσι δεν λειτούργησαν ούτε φέτος και όσα δεν λειτουργούν φέτος κάτι μου λέει οτι δεν θα λειτουργήσουν ούτε του χρόνου.Τα κορίτσια που τα πήραν φέτος ας μας ενημερώσουν τι γίνεται με τα προνήπια,γιατι δυο συναδέλφισσες μου είπαν οτι στα σχολεία που δουλεύουν δεν πήραν προνήπια,τους εξήγησαν βέβαια οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αλλά τρέμουν τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας κ κάνουν οτι τους λέει,χωρίς έγγραφη εντολή ....τι να πω....
καλησπέρα κορίτσια ...... ξέρετε, βέβαια, πως αν τελικά εγκριθούν αυτές οι πιστώσεις για μόνιμο διορισμό, ο αριθμός των Νηπιαγωγών που θα διοριστούν θα είναι 5 άτομα και τα 107 άτομα θα είναι δάσκαλοι!!!!!!! χαχαχα πλάκα κάνω.......