0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω νέα...τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστα δεν ξέρω.... οι πληροφορίες λένε λοιπόν ότι την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα μάλλον και ως τα μέσα της εβδομάδας θα καλέσουν δασκάλους και νηπιαγωγούς μέσω ΕΣΠΑ... περίπου 600 άτομα...δεν ξέρω για πόσους νηπιαγωγούς μιλάμε...μακάρι να είναι αληθινό...
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ2 ώρες πρινΜια μικρή διόρθωση στο συνολικό αριθμό των κενών, που συνεχώς αυξάνονται.ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δασκάλων 20Νηπιαγωγών 12ΣΥΝΟΛΟ 32ΚΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Γυμναστών 22Αγγλικών 29Γερμανικών 9Γαλλικών 5Πληροφορικής 27Μουσικής 15Εικαστικών 14Θεατρ. Σπουδών 12ΣΥΝΟΛΟ 133ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 165Και κάποια στοιχεία που έδωσε η Δ/νση για τα κενά στην Ειδική Αγωγή. Αφορούν δασκάλους σε σχολεία ειδικής αγωγής και τμήματα ένταξης.1 ΚΕΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ στο 3ο ΕΙΔ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΚΕΝΟ στο Τ.Ε. του 2ου ΝΗΠ/ΓΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ4 ΚΕΝΑ ΣΕ Τ.Ε. ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, ΖΑΡΟΥ, 3ο ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ,
elen lia και εγώ εδώ...
Οταν δεν έχεις κάτι να πεις ή δεν έχεις κάποια πληροφορία τι να γράψεις;απλά να γεμίζεις τις σελίδες;
Έλειπα από την Πέμπτη σε συνέδριο.. είπα μήπως έρθω και βρω καμιά φάση αλλά η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ... αφασία....Elen Lia δεν εισαι μόνη σου, είμαστε κανα δυο- τρεις ακόμα... οι υπόλοιπες από Σεπτέμβρη ξανα!