0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είδατε χθες Πρετεντέρη; Τι ωραία που μας τα είπε ο Άρβυ?
Αυτο ηταννν.... Ειχα μια μικρη ελπιδα οτι θα με περναν και φετος μιας και περσι ειχα φυγει με τη γ φαση οχι λογω θεσης αλλα λογω επιλογης περιοχης . Φετος τελοοοοοος .....παει πεταξε το πουλακι ....
Δεν παρακολουθώ στημένες συνεντεύξεις για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο....
Δημήτρης ΜπράτηςΜε ρωτάτε για ΖΕΠ και παράλληλη και Ειδική Αγωγή...Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτά που έγραψα...Για ΖΕΠ πρέπει να γίνει ανάρτηση των τάξεων υποδοχής στη διαύγεια,από τις περιφέρειες, και μετά θα γίνουν οι προσλήψεις.Αυτό μου είπαν θέλει περίπου 10 μέρες.Στην Ειδική Αγωγή δεν έχει ακόμη υπογράψει τη συμπληρωματική.Μπορεί μου είπαν να πάρουν παράλληλη και χωρίς τη συμπληρωμστική,μπορεί και όχι.15 μέρες οι υπάλληλοι περιμένουν την υπογραφή και οδηγίες...Αν δεν τους δώσουν οδηγίες δεν μπορούν να προχωρήσουν..Γι αυτό και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο,κάτι σίγουρο...Αυτό πάντως που σκέφτονται να κάνουν αύριο καταρχήν είναι να προσλάβουν νηπιαγωγούς για παράλληλη(35-40) και να πάρουν και όσους δασκάλους Ειδικής έχουν για ΣΜΕΑΕ...και μετά να συνεχίσουν με τα υπόλοιπα ,ανάλογα με τις εντολές.Σας έχω πει επίσης ότι δεν μου δίνουν στοιχεία και ενημέρωση ορισμένα τμήματα...πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο...θεωρούν πως επειδή τα αναρτώ τους "τρελλαίνετε" μετά στα τηλέφωνα ...τι να πω....δυστυχώς από μερικούς αυτή είναι η αντιμετώπιση...Σήμερα άκουσε όλο το υπουργείο τις φωνές μου γιατί ενώ έχουν πιστώσεις και για ειδική και για παράλληλη και για ΖΕΠ,προχωρούν με ρυθμούς χελώνας...δεν τους νοιάζει...δεν ασχολούνται...φυσικά αναφέρομαι στην πολιτική ηγεσία...Αυτά συνάδελφοι...μόνο στη χώρα μας μπορεί να συμβαίνουν...φτάσαμε στο Δεκέμβρη κι ακόμη δεν έχουν κάνει ούτε τις απαραίτητες προσλήψεις,ενώ έχουν πιστώσεις.... 5 ώρες πριν από κινητό · 35-40 Νηπιαγωγούς αύριο............... παράλληλη
Όταν λένε παράλληλη δεν εννοείτε ότι παίρνουν ειδικής αγωγής , δηλ από ΠΕ 61?Ή κάνω λάθος?? Και μόνο αν τελειώσουν αυτοί και εμείς έχουμε συμπληρώσει το κουτάκι τότε παίρνουν και από ΠΕ60....?Μπορεί να μου απαντήσει κάποια ?
Τι ηρεμια ειχε στο βλεμμα ρε παιδια..... Αργα τα ζα . Γι αυτο κι αυτοι οι ρυθμοι στο υπουργειο . Σιγα μη σπασουν τα αυγα .......