0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφορά την ειδική αγωγή!
Αυτό κατάλαβα και'γω αλλά στο άρθρο του Παληγιάννη αναφέρει ΠΕ 60 και ΠΕ 70 και μάλιστα αναφέρει ότι ο αριθμός των προσλήψεων είναι περιορισμένος γιατί δεν βρέθηκαν αναπληρωτές που να πληρούν τις προυποθέσεις.Πώς γίνεται αυτό όταν στον πίνακα ειδικής υπάρχουν πάνω από 100 άτομα ακόμα;
Μήπως εννοεί ότι μπορεί να χρειάζονταν πχ 15 άτομα που να ξέρουν braille και 15 άτομα που να ξέρουν νοηματική, αλλά δεν ήταν τόσα στους πίνακες, οπότε προτίμησαν να πάρουν λιγότερους, παρά κάποιους που δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα!
Παράθεση από: s0n1a στις Νοεμβρίου 20, 2013, 03:29:07 pmΝα λείπουν οι αυτοκτονίες και ειδικά από βράχους!!!Το καλοκαίρι δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα έκλειναν σχολεία. Και έλεγα: τι θα κάνουν? Θα αναγκαστούν να μας καλέσουν, θα κλείσουν τα νηπιαγωγεία? Και συνέβει το απίστευτο...έκλεισαν νηπιαγωγεία...ολοήμερα...υπάρχουν παιδιά που ακόμα περιμένουν.Λίγη διορατικότητα δεν βλάπτει. Και ο στρουθοκαμηλισμός επίσης δεν βοηθά.επισης δεν βοηθα και η απαισιοδοξια αν ειστε σιγουροι για ολα αυτα που θα γινουν του χρονου κλειστε τους υπολογιστες και αλλαξτε επαγγελμα...με αλλα λογια ολα τελειωσαν....εννοείται ότι εγώ ψάχνω αλλού όπως όλοι οι συνάδελφοι (εικάζω), αλλά αν δεν σε πειράζει θα αφήσω τον υπολογιστή ανοιχτό για να ενημερώνομαι...δεν πειράζει ε?
Να λείπουν οι αυτοκτονίες και ειδικά από βράχους!!!Το καλοκαίρι δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα έκλειναν σχολεία. Και έλεγα: τι θα κάνουν? Θα αναγκαστούν να μας καλέσουν, θα κλείσουν τα νηπιαγωγεία? Και συνέβει το απίστευτο...έκλεισαν νηπιαγωγεία...ολοήμερα...υπάρχουν παιδιά που ακόμα περιμένουν.Λίγη διορατικότητα δεν βλάπτει. Και ο στρουθοκαμηλισμός επίσης δεν βοηθά.επισης δεν βοηθα και η απαισιοδοξια αν ειστε σιγουροι για ολα αυτα που θα γινουν του χρονου κλειστε τους υπολογιστες και αλλαξτε επαγγελμα...με αλλα λογια ολα τελειωσαν....
εννοείται ότι εγώ ψάχνω αλλού όπως όλοι οι συνάδελφοι (εικάζω), αλλά αν δεν σε πειράζει θα αφήσω τον υπολογιστή ανοιχτό για να ενημερώνομαι...δεν πειράζει ε?
Ρε κορίτσια 28 από τα 40 άτομα είναι στον πίνακά μας! Δεν ξέρω γιατί να εκνευριστώ περισσότερο:1. επειδή είναι σε δύο πίνακες ταυτόχρονα?2. Επειδή οι περισσότερες είναι από 2000 θ΄πεση και κάτω?