0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημερα και απο μενα.Δυσκολα τα πραγματα φετος για τους ΠΕ60 γενικης,καθως για την ειδικη ηταν πολυ καλη χρονια(μεχρι και ατομα με πτυχιο του 09 και του 10 δουλευουν φετος,εχοντας κανει το σεμιναριο).Ακομα και για μας που δουλευουμε φετος,το σεναριο για του χρονου ειναι εντελως απογοητευτικο.Αν δεν ανοιξει η στροφιγγα των διορισμων,ακομα και ατομα με 6-7 χρονια προυπηρεσιας στην γενικη,πολυ δυσκολα θα εχουν δουλεια τα επομενα χρονια.Προσωπικα,εχοντας κλεισει 10 συναπτα χρονια στα ιδιωτικα και δημοσια νηπιαγωγεια,κανοντας αυτο που εχω σπουδασει και αγαπω,πραγματικα εχω κουρασθει απο την αβεβαιοτητα που επικρατει στον χωρο τα τελευταια χρονια.Θελω τουλαχιστον να ξερω ποιο ειναι το πλανο του υπουργειου για τα επομενα χρονια(εδω γελαμε!),ωστε να παρω και εγω τις αποφασεις μου για την ζωη μου.Συμπασχω απολυτα με τους συναδελφους που φετος δεν εχουν δουλεια και γιαυτο πιστευω πως η οργανωση και ο κοινος αγωνας,θα πρεπει να ειναι ο Νο1 στοχος μας απο δω και περα.
για τους λόγους που έχεις αναφέρει Αγγελική80 και για πολλούς ακόμη, θα πρέπει όλοι να είμαστε στην συνάντηση στης 28 του μήνα .........ίσως όλοι μαζί κάτι να καταφέρουμε για του χρόνου.....
Που θα γίνει η συνάντηση;;
http://www.pde.gr/index.php?page=704815.000.000 ευρω για αναπληρωτες το 2014, απο 58.000.000 το 2013 μεσω κρατικου προυπολογισμου στην πρωτοβαθμια.