0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χριστουγεννιάτικα το θυμήθηκαν ότι υπάρχουν κενά;
Καλημέρα συναδέλφισσες /οι, δεν έχω τίποτα απολύτως με τα ξαδελφάκια μας τους ΠΕ70, αλλά από χτες δεν μπορώ να χωνέψω το Νο "450" ... γενικά δεν μπορώ να πιστέψω τον αρκετά μεγάλο αριθμό προσλήψεων δασκάλων και τον ελεεινό αριθμό τον δικό μας ... κ για να μην παρεξηγηθώ κ πάρει άλλες διαστάσεις η σκέψη μου, δεν εννοώ να μην έπαιρναν τόσους πολλούς δασκάλους (μακάρι να έπαιρναν και τους 2πλάσιους) απλώς να μην ρίχνανε σε εμάς τα ΑΠΟΦΑΓΙΑ... και εμείς με τη σειρά μας να μην λέγαμε και τόσα αθόρυβα ευχαριστώ.. στεναχωριέμαι γενικά που υπάρχουν τόσοι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, μα πιο πολύ που όλοι μας παρέα καθόμαστε και ανεχόμαστε να μας ξεφτιλίζουν το δικαίωμα στην εργασία, στα όνειρα, στο μέλλον μας και στο μέλλον των παιδιών των δικών μας αλλά και αυτών που τώρα ας πούμε "φοιτούν" κατά 3 δεκάδες κ άνω στα τμήματα των σχολείων μας... Και επανέρχομαι "450" ΠΕ70 και για εμάς τίποτα;;;;;;; Αδυνατώ να το πιστέψω πως τελικά κάτω από τις μύτες όλων μας έχουν καταφέρει να κατακερματίσουν το ελληνικό νηπιαγωγείο, να κορνιζάρουν τα πτυχία μας και να το παίζουν οτι νοιάζονται κιόλας μέσα απο αξιολογήσεις και πράσινα άλογα. Δε λέω κάντε όσες αξιολογήσεις θέλετε καθίκια του ελέους, όμως πρώτα αξιολογείστε τον τιποτένιο εαυτούλη σας και μετα όταν προσφερετε δικαιο τρόπο επιλογης εσαγωγης στην Γ βάθμια εκπ/ση, σωστες συνθήκες εργασιας και μαθησης, και ανθρωπνους μισθους, ελατε τοτε να μας αξιολογήσετε και μας.... και αν βρειτε λαθη ελατε να μου κανετε piercing όπου γουσταρετε!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι όπως τα λες fe!Έτσι κι αλλιώς οι ανάγκες στα δημοτικά είναι μεγαλύτερες.Το άλυτο πρόβλημα είναι με τα ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,τα τσιράκια τους και τους χειροκροτητές τους....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΕΣ!ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ!