0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν,στο ολοήμερο που με σουτάρανε το κενό υπήρχε από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τώρα λειτουργούσε ως κλασικό και φυσικά το τμήμα είναι 25άρι,για την ακρίβεια έχω 26 παιδιά και προέρχεται από την συγχώνευση δύο νηπιαγωγείων.Η ίδια λογική των συγχωνεύσεων ισχύει και για το δημοτικό.Για πετρέλαιο ούτε λόγος σε μια ακριτική περιοχή που ο χειμώνας δεν αστειέυται....Ο μόνος χώρος που θερμαίνεται από ένα θερμοπομπό και ένα κλιματιστικό είναι η αίθουσα δραστηριοτήτων ενώ όλοι οι υπόλοιποι χώροι του νηπιαγωγείου είναι,χωρίς υπερβολή,παγωμένοι....Ζεστό νερό δεν υπάρχει!Σε λίγο οι βρύσες θ' αρχίσουνε να στάζουνε παγάκια....Τα συμπεράσματα δικά σας!
Τα ιδια ισχυουν και σε μας.Τα μονα χρηματα που πηραμε για το νηπιαγωγειο ηταν 0,75 ευρω για μια χρυση κορδελα για την γιορτη.Πετρελαιο last year.Προσωπικα εχω ξοδεψει πανω απο 100 ευρω σε 2 μηνες για την λειτουργια του σχολειου(και αλλα τοσα η μονιμη συναδελφος).Μιλαμε για τα ακρως απαραιτητα.Οποτε ζηταμε χρηματα,η απαντηση ειναι σταθερά οτι δεν υπαρχει φραγκο.Του χρονου μας βλεπω να μας ζητανε χρηματα και για την ΔΕΗ
Του χρόνου δεν θα υπάρχουν προνήπια, γι` αυτό πρέπει ν` αφυπνιστούμε επιτέλους!
Επειδή το θέμα της θέρμανσης ειναι ιδιαίτερα σημαντικο για την υγεία των μελών της κοινότητας του σχολείου, θα μπορούσατε μετα απο συννενόηση με τους γονείς και τους τοπικούς φορείς να αποφασίσετε το κλείσιμο του σχολείου εως ότου εκταμιευτει η δόση προς τις σχολικές επιτροπές και να μπορέσετε να πάρετε πετρέλαιο. Πριν απο ενα μήνα ο δήμαρχος Νάουσας έκλεισε απο μονος του μερικά σχολεια εξαιτίας του κρύου και έγινε ολόκληρο θεμα και αναγκαστηκαν να εκταμιευσουν ειδικό κονδύλι για πετρελαιο. Δε θα εφαρμόσουμε στην πράξη το υποβαθμισμένο σχολείο που αυτοι θέλουν να φτιάξουν!
απευθυνθειτε στην εκκλησια για χρηματα για πετρελαιο..δυο φορες το εχω δει να γινεται..μια σε δικη μου αναπληρωση κ μια στο τοπο απο οπου καταγομαι...σε αυτο η εκκλησια βοηθησε ..πρεπει να τους το αναγνωρισω οσο και αν θεωρω παπαδες κ εκκλησια απαραδεκτη σε αλλα θεματα...δοκιμαστε το κ θα πιασει...
Διαβάζω όλα αυτά για τις ελλείψεις εδώ κ απο την άλλη βλέπω αναρτήσεις που απαιτούν πολλά χαρτονια κορδέλες κ φρου-φρου κ αναρωτιέμαι.
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/118439/dyskolefoyn-oi-metatheseis-daskalon-nhpiagogon.htmlέτσι τελειώνουν και για φέτος οι προσλήψεις αναπληρωτών....... Καλή Χρονιά μας!!