*

Ψηφοφορία

Προγραμματίζουμε γενική συνάντηση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΔΟΕ. Π

Ναι
22 (78.6%)
Όχι
6 (21.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:36:40 am

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 : προτάσεις, απόψεις, σχολιασμός  (Αναγνώστηκε 191711 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γενική Συνάντηση ΠΕ60
« Απάντηση #182 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 03:13:56 pm »
Προσωπικα μπαινω στο PDE καθημερινα και παρακολουθω τις εξελιξεις και τις συζητησεις των μελων του forum.Δυστυχως οπως δηλωσα στην ψηφοφορια,δεν θα μπορεσω να ταξιδεψω στην Αθηνα για την συγκεντρωση τις ημερες των διακοπων,λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων μου σε οικογενιακη επιχειρηση.
Το θεμα ειναι,πως υπαρχουν αρκετες εκατονταδες(ισως και χιλιαδες) αναπληρωτες η ανεργοι συναδελφοι απο την Αθηνα,που δεν θα κανουν τον κοπο να αφιερωσουν ενα 2ωρο για την συναντηση.Τα 30 μολις ατομα,ειναι ακρως απογοητευτικο νουμερο  :(

συμφωνώ απόλυτα ........... το είπα και εγώ αυτό ........ ένα 2ωρο βρε κορίτσια !!!!!! ειδικά για όσες είναι από Αθήνα ....εδώ θα υπάρξουν άτομα που θα ξεκινήσουν από την άλλη άκρη της Ελλάδας για να έρθουν ...........!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:37:14 »

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 03:37:35 pm »
Τι γίνεται βρε κορίτσια θα γίνει η συνάντηση τελικά? Πρέπει να ξέρουμε αν είναι να έρθουμε από μακριά

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 07:06:47 pm »
Κ γω περιμένω. Τι θέλετε να κάνω. Θα το κάνω.

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 07:27:23 pm »
Τόσο καιρό διαβάζω και'γω τα λεγόμενα και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να σχολιάσω καν.Τί να πρωτοπείς;Ότι δεν μπορούμε να χωρίσουμε δυο γαιδάρων άχυρα;Γιατί τα πράγματα είναι απλά...Η' συναντιόμαστε και αποφασίζουμε 5-6 πράγματα ή το διαλύουμε και απο'δω πανε κι άλλοι.Και μην ξανακούσω σχόλια του τύπου όσες μένουν Αθήνα να τρέξουν γιατί θα τα πάρω άσχημα.Δεν γίνεται να βγάζουμε μια ζωή το φίδι απ'την τρύπα.Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι αν δεν θέλουμε να κλαίμε με μαύρο δάκρυ τον Σεπτέμβρη ως κλάδος.Χαίρετε και ...καλές γιορτές!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:37:14 »

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 10:52:33 pm »
συμφωνω με τη ρανια.....το ειπα και θα το ξαναπω ...και στο παρελθον που καναμε συναντησεισ μετην πεαν ειμασταν συνεχεια τα ιδια ατομα...γι αυτο και διαλυθηκε..ολοι πρεπει να κανουν κατι και οχι μονο οσοι ειναι στην αθηνα...

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 11:33:41 pm »
Τόσο καιρό διαβάζω και'γω τα λεγόμενα και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να σχολιάσω καν.Τί να πρωτοπείς;Ότι δεν μπορούμε να χωρίσουμε δυο γαιδάρων άχυρα;Γιατί τα πράγματα είναι απλά...Η' συναντιόμαστε και αποφασίζουμε 5-6 πράγματα ή το διαλύουμε και απο'δω πανε κι άλλοι.Και μην ξανακούσω σχόλια του τύπου όσες μένουν Αθήνα να τρέξουν γιατί θα τα πάρω άσχημα.Δεν γίνεται να βγάζουμε μια ζωή το φίδι απ'την τρύπα.Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι αν δεν θέλουμε να κλαίμε με μαύρο δάκρυ τον Σεπτέμβρη ως κλάδος.Χαίρετε και ...καλές γιορτές!

Μην τα παίρνεις καλή μου.Είναι λογικό τα περισσότερα άτομα να είναι από Αθήνα και άλλα γύρω από την πρωτεύουσα...Αντε και στη συνάντηση πρότειναν να έρθουν και κάποιοι από μακριά.Αλλα στο κάλεσμα του Κικινη θα σηκωθούν από Εβρο για τη συνάντηση?Ελεος πια...Όταν είπαμε για συναντήσεις με το θέμα του ΟΑΕΔ ,μόνο η Θεσσαλονίκη, η Κρήτη,ο Εβρος και νομίζω η Πάτρα έκανε συνάντηση.Πουθενά αλλού.Κανένας δεν βγήκε να κράξει τότε,άλλα τώρα δεν άντεξα άλλο...Επίσης δόθηκε και η επιλογή να γίνει Θεσ/νικη άλλα και πάλι κανείς δεν κουνήθηκε.Τι να πω?στα λόγια όλοι είμαστε πρώτοι(τον παλιό καλό καιρό που όλους μας είχε πιάσει η αγωνιστηκότητα)...στις πράξεις...Αυτό μας έλειπε τώρα να χωριστούμε σε

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 11:41:18 pm »
Το να δημιουργούνται παραξηγήσεις χωρις λόγο δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημά μας. Συνάντηση έγινε και στην Αθήνα. Και πιο συγκεκριμένα οι κοπέλες απο την Αθήνα βρεθηκαν και στη συνάντηση του συντονιστικού για να μας εκπροσωπήσουν. Έτρεξαν να βρουν τα πρωην μέλη της ΠΕΑΝ και για μέρες έψαχναν το καταστατικο. Τρέξαν σε δικηγόρο και άλλα πολλά που μπορει και να μην γνωστοποιηθηκαν εδώ πέρα. Η raniasoap, η lefa, η pandwra, η helenintza (συγνωμη αν ξεχνάω κάποια) είναι τα κορίτσια που έτρεξαν πάρα πολύ και δεν ειναι καθολου σωστο να τις αδικουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 11:48:10 pm »
Δεν είναι ώρα για τέτοια.  Άλλο έχετε μπροστά σας: τι τελικά θα κάνετε.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 12:15:36 am »
Το να δημιουργούνται παραξηγήσεις χωρις λόγο δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημά μας. Συνάντηση έγινε και στην Αθήνα. Και πιο συγκεκριμένα οι κοπέλες απο την Αθήνα βρεθηκαν και στη συνάντηση του συντονιστικού για να μας εκπροσωπήσουν. Έτρεξαν να βρουν τα πρωην μέλη της ΠΕΑΝ και για μέρες έψαχναν το καταστατικο. Τρέξαν σε δικηγόρο και άλλα πολλά που μπορει και να μην γνωστοποιηθηκαν εδώ πέρα. Η raniasoap, η lefa, η pandwra, η helenintza (συγνωμη αν ξεχνάω κάποια) είναι τα κορίτσια που έτρεξαν πάρα πολύ και δεν ειναι καθολου σωστο να τις αδικουμε!!!

Δεν θέλω να πω κακό για κανέναν.Και αν δείτε τις προηγούμενες αναρτήσεις ήμουν από τους πρώτους που έστελνα τις ευχαριστίες μου στα άτομα που έτρεξαν.Και πάλι τους ευχαριστώ...
Παρ΄όλα αυτά όμως ,καλώς ή κακώς το περισσότερο τρέξιμο το έχουν άτομα που βρίσκονται κοντα στην" πηγή".Αν είναι να αναλωθούμε σε κουβέντες του τύπου "ποιος θα βγαλει το φίδι από την τρύπα"και άλλα τέτοια,τότε χάνετε το νόημα της αγωνιστικότητας ,της ομαδικής ενότητας της συναδελφικότητας.Τότε ας παλέψει ο καθένας για τον εαυτό του...
Όπως είπες evdokia μου πιο πάνω, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας.Ας μιλάμε ανοιχτα...δεν πρέπει να περνανε δεύτερες σκέψεις από το μυαλό μας,άλλα να λέμε την αλήθεια,χωρίς αυτό να σημαίνει πως ντε και καλά τα βάζουμε με κάποιους....
Όσο για το αν έγιναν κινήσεις που δεν γνωστοποιήθηκαν εδώ μέσα,ίσως θα έπερεπε να αναρτηθούν και εδώ για την σωστή ενημέρωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2013, 12:31:04 am από silken »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 08:36:44 am »
συμφωνώ απόλυτα ........... το είπα και εγώ αυτό ........ ένα 2ωρο βρε κορίτσια !!!!!! ειδικά για όσες είναι από Αθήνα ....εδώ θα υπάρξουν άτομα που θα ξεκινήσουν από την άλλη άκρη της Ελλάδας για να έρθουν ...........!!!!!

Κι εγω συμφωνώ!Ολες συμφωνούμε για το μικρό αυτο νούμερο. Να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής?Αν μπορούσαν οι κοπέλες απο Αθηνα να ενημερώσουν φίλες αναπληρώτριες που δεν γράφουν στο φόρουμ κ δεν γνωρίζουν για τη συνάντηση??Για να μην ξεκινάμε άδικα εμείς απο μακρια αν αυτο το 30 άτομα ειναι μικρο νούμερο. Θελω να πω οτι αν μπορούσε με 30 άτομα να γινει η δουλεια μας, πάλι θα έρθουμε αρκετές απο βόρεια Ελλαδα......ετσι θελω να πιστευω!!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 09:13:41 am »
καλημέρα ....... τι γίνετε βρε κορίτσια ? βλέπω οι κόντρες και οι διαπληκτισμοί καλά κρατούν? μήπως πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και αν κοιτάξουμε μπροστά μας, γι΄αυτό που μας καίει? τη συνάντηση?

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 11:44:04 am »
Παίρνω τηλ Κικινή κλασσικά δεν απαντά.....
Ερώτηση: (εάν τον φωτίσει ο Θεός κ απαντήσει ) και μου πει την τάδε ημερομηνία,να τη κλείσω;Σίγουραδεν θα είναι τις μέρες που καθόμαστε γιατι μου είχε πει οτι τέτοιες μέρες δεν θα είναι κανείς στα γραφεία.Επίσης μου έχει πει οτι στη συνάντηση μας θα είναι και της ΔΟΕ μέλη για τυχόν βοήθεια.Κατα τη γνώμη μου η συνάντηση πρέπει να γίνει όποιαδηποτε ημερομηνία μας πουν,είναι μια ευκαιρία να μας ακούσουν και αν είμαστε κ πολλές τόσο το καλύτερο,μην ξεχνάτε μας βλέπουν σαν ψήφους....

Αποσυνδεδεμένος DROSERH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 11:59:59 am »
κλείστωωωωωωωωωωωωω............ :)
ΠΕ60!!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 12:20:14 pm »
κλείσε βρε Ρούλα μου όποτε σου πουν. επιτελους να βγει μια καταληκτική ημερομηνια, αφου ξέρουμε την τοποθεσια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182576
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)