*

Ψηφοφορία

Προγραμματίζουμε γενική συνάντηση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΔΟΕ. Π

Ναι
22 (78.6%)
Όχι
6 (21.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:36:40 am

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 : προτάσεις, απόψεις, σχολιασμός  (Αναγνώστηκε 191671 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΦΑΛΜΑ !

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Γενική Συνάντηση ΠΕ60
« Απάντηση #448 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 05:43:24 pm »
Αφου λοιπόν το ψάχνουμε τόσο πολύ έχω να πω 2-3 σκέψεις...

Δεν πιστεύω ούτε σε κοινωνικούς αγώνες, ούτε στην πάλη των τάξεων, όυτε σε τίποτα... πολύ απλά γιατί κυριαρχεί το "ο καθένας για την πάρτη του"!!!!!!

Πάμε να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο αδιορίστων νηπιαγωγών, στον οποίο θέλουμε σίγουρα να μπούνε όσοι εχουν δουλέψει έστω και μια φορά σαν αναπληρωτές. Είπαμε να τον ανοίξουμε να χωρέσουν κι άλλοι μέσα π.χ. οι απόφοιτοι, να είμαστε περισσότεροι να έχουμε μεγαλύτεροι φωνή. Όμως σκοντάφτουμε πάνω στα "συμφέροντα" των πρώτων που δεν ταυτίζονται με των δεύτερων. Με τους μονίμους δεν μπορούμε να συμπορευτούμε για τον Α ή

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:15:39 »

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 06:11:22 pm »
Για να μην χρονοτριβούμε, βάλτε σε ψηφοφορία τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, να ψηφίσουμε.

Υ.Γ. Όπως μας έχουν σπάσει σε 10 κομμάτια, είναι απίθανο να βρούμε το δίκιο μας και δυστυχώς έχουν πετύχει το σκοπό τους...τη διάλυση μας! Ψηλά το κεφάλι!
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Αποσυνδεδεμένος ΣΦΑΛΜΑ !

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 06:17:59 pm »
Αφου λοιπόν το ψάχνουμε τόσο πολύ έχω να πω 2-3 σκέψεις...

Δεν πιστεύω ούτε σε κοινωνικούς αγώνες, ούτε στην πάλη των τάξεων, όυτε σε τίποτα... πολύ απλά γιατί κυριαρχεί το "ο καθένας για την πάρτη του"!!!!!!

Πάμε να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο αδιορίστων νηπιαγωγών, στον οποίο θέλουμε σίγουρα να μπούνε όσοι εχουν δουλέψει έστω και μια φορά σαν αναπληρωτές. Είπαμε να τον ανοίξουμε να χωρέσουν κι άλλοι μέσα π.χ. οι απόφοιτοι, να είμαστε περισσότεροι να έχουμε μεγαλύτεροι φωνή. Όμως σκοντάφτουμε πάνω στα "συμφέροντα" των πρώτων που δεν ταυτίζονται με των δεύτερων. Με τους μονίμους δεν μπορούμε να συμπορευτούμε για τον Α ή

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 06:44:35 pm »
Σάμι την κριτική σου την εχεις δείξει από χθες. Τις αντιπροτάσεις σου περιμένω να δω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:15:39 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 08:22:40 pm »
βρε κορίτσια τι συμβαίνει, τι μας έχει πιάσει και υπάρχει αυτός ο διαπληκτισμός μεταξύ μας ? μια χαρά πορευόμασταν μετά τη συνάντηση!!!!! με βήματα χελώνας βέβαια, αλλά ΟΚ (όλα καλά)!! ποιος διάολος μπήκε ανάμεσα μας?ας τα ξεχάσουμε όλα και ας συνεχίσουμε κανονικά όπως αποφασίσαμε...............

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 08:48:28 pm »
βρε κορίτσια τι συμβαίνει, τι μας έχει πιάσει και υπάρχει αυτός ο διαπληκτισμός μεταξύ μας ? μια χαρά πορευόμασταν μετά τη συνάντηση!!!!! με βήματα χελώνας βέβαια, αλλά ΟΚ (όλα καλά)!! ποιος διάολος μπήκε ανάμεσα μας?ας τα ξεχάσουμε όλα και ας συνεχίσουμε κανονικά όπως αποφασίσαμε...............

Συμφωνώ απολυτως

Αποσυνδεδεμένος ΣΦΑΛΜΑ !

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 10:04:31 pm »
Σάμι την κριτική σου την εχεις δείξει από χθες. Τις αντιπροτάσεις σου περιμένω να δω...
Στην κριτική μου περιέχονται και οι αντιπροτάσεις μου.Ένας προσεκτικός αναγνώστης νομίζω ότι μπορεί να τις διακρίνει....Αντιπρότεινα ένα καταστατικό που να είναι έξω και πέρα από τη «λογική» του ασέπ....Αντιπρότεινα να συνυπολογίζετε το έτος κτήσης πτυχίου....Αντιπρότεινα να κλείσουν σχολές,όχι όλες αλλά οι περισσότερες γιατί δεν μποροϋμε με το έτσι θέλω να στερήσουμε από κάποιους τις μεταπτυχιακές σπουδές και την επιστημονική έρευνα....Αντιπρότεινα ένα όργανο εκπροσώπησης που να συμπεριλαμβάνει όλη τη πρωτοβάθμια....Επεσήμανα ότι η ονοματοδοσία έχει τη σημασία της γιατί λειτουργεί σαν αφορμή για ψάξιμο....Η μοριοδότηση των αναπληρωτών στα σχολεία που υπηρετούν αποτελεί άλλο ένα σοβαρό ζήτημα που δεν σχολίασα....Ακόμη συμφωνώ με όσα λες για την αναβάθμιση των ολοήμερων και την λειτουργία αντισταθμιστικών προγραμμάτων ήδη από το νηπιαγωγείο,το πρώτο σχολείο στα πλαίσια μιας πραγματικά δημόσιας,δωρεάν παιδείας.Για παράδειγμα,στο νηπιαγωγείο που εργάζομαι θα έπρεπε να υπάρχει πρόγραμμα Ζ.Ε.Π. αλλά πως να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο όταν στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο δεν υπάρχει μόνιμο προσωπικό εδώ και χρόνια,όπως και σε τόσα άλλά και όλα είναι παρατημένα στη τύχη τους?....Λοιπόν,θέλετε να αγωνιστείτε για την αναβάθμιση και των δύο θεσμικών εννοιών,δηλαδή της αναπλήρωσης και του τρόπου διορισμού μας,ή,απλά θέλετε να δημιουργήσετε έναν ακόμη όμιλο,σύλλογο,ή,ό,τι άλλο και να πιέζετε για περισσότερα ψίχουλα και μεγαλύτερα ξεροκόμματα γιατί πιθανόν οι αντιπροτάσεις μου σε κάποιους να φαίνονται «ουτοπικές»,ή,απλά να μην τους βολεύουν....

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 10:23:21 pm »
Για την ονοματοθεσία, εδώ : http://www.pde.gr/index.php?topic=30195.msg766804;topicseen#new
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 11:00:13 pm »
μπραβο για το κουραγιο και την επιμονή ορισμένων συναδέλφων
προσωπικά έχω πάψει να πολυασχολούμαι γιατί σκέφτομαι σοβαρά να αφήσω τον χώρο της εκπαίδευσης από του χρόνου,ίσως με προλάβει και το Υπουργείο...δεν ξέρω :-\
εύχομαι καλήεπιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος ΣΦΑΛΜΑ !

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 11:36:59 pm »
Καλή τύχη,Boldini!!Όχι άλλο κάρβουνο!!

Αποσυνδεδεμένος giotadgk

• Νέο μέλος
  • *
  • Εχω επιλεξει το καλυτερο επαγγελμα του κοσμου!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 01:01:59 am »
Εχει δικιο η ELEN LIA.Δεν πρεπει να μπει η διχονοια αναμεσα μας!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Ιανουαρίου 31, 2014, 01:41:39 pm »
τελικά μήπως είναι καλύτερα να διαπληκτιζόμαστε, για να μην ξεχνάμε και τη δημιουργία του συλλόγου?
καλησπέρα κορίτσια !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Φεβρουαρίου 01, 2014, 12:17:27 pm »
Καλημέρα!

Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι τα του συλλόγου και λίγο έχω μπερδευτεί.Τελικά ξέρουμε τι θέλουμε;Γιατί έχω την αίσθηση ότι όλες είμαστε λίγο χλιαρές και μουδιασμένες όσον αφορά στην δημιουργία του.Σα να μην πολυπιστεύουμε ότι μπορεί να λειτουργήσει το πράγμα.                                                                                                                                                               
    Αν είναι έτσι όμως, καλύτερα να το πούμε τώρα, που είμαστε στην αρχή, για να μην φάμε ορισμένοι όλο το τρέξιμο στη μάπα και καταλήξει σε βατερλώ όλο αυτό.Πιστέψτε με , όλοι έχουν να κάνουν πολύ καλύτερα πράγματα απ'το ν'ασχολούνται με έναν σύλλογο, που φαίνεται να μην υποστηρίζεται και πολύ,από τα ίδια τα μέλη που λίγο καιρό πριν βροντοφώναζαν ότι ό,τι κι αν αποφασίσουμε θα τις βρει σύμφωνες και λένε ναι σε όλα κλπ, κλπ.Τώρα που βρίσκονται όλοι;Σιγή ιχθύος.Το Σεπτέμβρη όμως πάλι θα λέμε ότι δεν έχουμε εκπροσώπηση από πουθενά.Σύλλογος που ν'ανήκει όλη η πρωτοβάθμια, το βλέπω αδύνατο.Πάλι θα είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.Κι αν τελικά γίνει και αυτή η σχετικά μεγάλη φάση αναπληρωτών που περιμένουμε,( που μου μυρίζει λίγο εκλογές θέλω να σας εκμυστηρευτώ), θα εξαφανιστούν και αυτές οι λίγες που μαζεύτηκαν για την δημιουργία του συλλόγου.Τότε όμως πραγματικά παραιτούμαι κάθε προσπάθειας και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με τέτοια θέματα.Νομίζω, απ'όσο έχω συζητήσει και με άλλους, ότι αισθάνονται πολλοί το ίδιο με μένα.Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Φεβρουαρίου 01, 2014, 03:55:00 pm »
καλησπέρα κορίτσια και ιδιαίτερα σε σένα Ράνια που είχες το θάρρος να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι ......... η αλήθεια είναι πως και εγώ το ίδιο νιώθω αλλά δε πρέπει να παραιτηθούμε της προσπάθειας, γιατί όλους τους φόβους που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού  μας θα τους βρούμε μπροστά μας αργότερα και τότε θα είναι αργά για δάκρυα και φωνές..... γι αυτό άποψη μου είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη και ζήλο για τη δημιουργία αυτού του συλλόγου.... πάντως εγώ είμαι ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182572
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)