*

Ψηφοφορία

Προγραμματίζουμε γενική συνάντηση όλων των αναπληρωτών νηπιαγωγών το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΔΟΕ. Π

Ναι
22 (78.6%)
Όχι
6 (21.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Η ψηφοφορία έληξε: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:36:40 am

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 : προτάσεις, απόψεις, σχολιασμός  (Αναγνώστηκε 191545 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γενική Συνάντηση ΠΕ60
« Απάντηση #504 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 11:07:14 pm »
Ρούλα μου το είπα και το ξαναλέω ότι το καταστατικό πρέπει να μείνει όπως είναι ... συμφωνώ μαζί σου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:19:27 »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 11:15:00 pm »
Το καταστατικό ας μείνει ως έχει,έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Σχετικά με το σύστημε διορισμών είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους κλάδους και της Π.Ε και της Δ.Ε, δεν αφορά μόνο εμάς , κι εγω έχω κουραστεί να διαβάζω και να περνάω το άγχος του ΑΣΕΠ αλλά δεν μπορούμε να φτιάξουμε ενα καταστατικο κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά ,ας κοιτάξουμε λοιπόν να είναι ενα δίκαιο καταστατικο. Το ξανά γράφω: δεν αφορά μόνο το κλάδο μας το σύστημα διορισμού .
Επίσης , θα πρέπει να στηρίζουμε τα κορίτσια που προσφέρθηκαν να αναλάβουν δράση και τρέξιμο. Έχουν που έχουν να οργανώσουν τα του συλλόγου μην έχουν κ εμάς να τις ζαλίζουμε.
ρουλα κι εγω εχω κουραστει να δινω ασεπ,3 φορες εχω δωσει  ,να φανταστεις οτι σχετικο ειχα με τον ασεπ σημειωσεις κτλ τα πεταξα ολα .Δεν θελω να τα βλεπω αλλο.Απλα ειπα να μην αναφερουμε τα του συστηματος διορισμου μηπως και δεν μαζεψουμε κοσμο.Ομως αφου οι περισσοτεροι απο δω μεσα θελουν να παραμεινει το καταστατικο ως εχει τοτε παω πασο και προχωραμε

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Φεβρουαρίου 10, 2014, 07:47:04 pm »
ρουλα κι εγω εχω κουραστει να δινω ασεπ,3 φορες εχω δωσει  ,να φανταστεις οτι σχετικο ειχα με τον ασεπ σημειωσεις κτλ τα πεταξα ολα .Δεν θελω να τα βλεπω αλλο.Απλα ειπα να μην αναφερουμε τα του συστηματος διορισμου μηπως και δεν μαζεψουμε κοσμο.Ομως αφου οι περισσοτεροι απο δω μεσα θελουν να παραμεινει το καταστατικο ως εχει τοτε παω πασο και προχωραμε

Κι εγώ στην ίδια μοίρα με σένα είμαι και συμφωνώ με τα λεγόμενά σου.
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Αποσυνδεδεμένος geosimal

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 08:49:10 pm »
Καλημέρα!

Τελικά νομίζω ότι όντως το καταστατικό αυτό μας εκφράζει.Χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι.Εφόσον είναι έτοιμο, μέσα στην εβδομάδα θα έπρεπε λογικά ( όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος στη συνάντηση) να μαζευτούμε 20 άτομα τουλάχιστον ( τόσα ορίζει ο νόμος ως ελάχιστο για την ίδρυση συλλόγου) και να πάμε για υπογραφές στο γραφείο του ώστε να το παραδώσουμε στο ειρηνοδικείο.Όμως τότε θα έπρεπε να σκάσουμε και τα 600 ευρώ που ακόμα δεν έχουμε  ούτε λογαριασμό.Ελπίζω μετά το άνοιγμα του λογαριασμού, να κινηθούμε όλοι σύντομα , ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να έχουμε παραδώσει το καταστατικό στο ειρηνοδικείο Αθηνών.
    Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι θα ψάχνουμε 20 άτομα από Αθήνα για υπογραφές.Θα είναι τυπικό το θέμα.Δεν θα έχουμε καμία άλλη επιβάρυνση, απλώς για να φανούμε 20 άτομα συλλόγου και να μην ξεσηκώνουμε άτομα από μακριά.Ο δικηγόρος μου είπε ότι θα δώσει ώρες που μπορούμε να τον επισκεφτούμε η κάθεμιά μας ξεχωριστά στο γραφείο του, ώστε να μην χάσουμε άλλο χρόνο στο να μαζευτούμε όοοολες μαζί και να πάμε, θα ήταν ανέφικτο και με τους ρυθμούς που πάμε, θα νυχτώναμε πάλι.Στείλτε μου προσ.μήνυμα όσες θα έρθετε για υπογραφή( μόνο μια υπογραφή, τίποτ'άλλο) για να δω αν μαζευόμαστε.Εννοείται υπολογίζω εκ των προτέρων το προσωρινό προεδρείο.Καλημέρααααα!
Τελικά raniasop τι γίνεται με τις υπογραφές; Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλιώς είμαι πρόθυμη, οταν τέλος του μήνα ανέβω από Σύρο για  Λαμία για το τριήμερο της Αποκριάς και περνώντας φυσικά από Αθήνα  να περάσω για μια υπογραφή, αν τόσο πολύ δεν μαζεύονται άτομα. Πάντα στη διάθεσή σου. Έχεις και το τηλέφωνό μου αν θέλεις να μιλήσουμε. Καλό βράδυ και καλή δύναμη!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Η σελίδα της Π.Ε.Ν. : σχόλια και συζητήσεις
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:19:27 »

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 11:55:04 pm »
Καλησπέρα!

Έχουμε κολλήσει στις 13 συμμετοχές (συμπεριλαμβανομένου του προσωρινού προεδρείου).Ακόμα δεν έχω πει το οριστικό οκ στον δικηγόρο για να συντάξει το καταστατικό.Περίμενα και την ονομασία για να το γράψει μια και καλή και να μην χρειαστεί να διορθώνει.Παρόλο που προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να δοθεί ο λογαριασμός τραπέζης, ν'αρχίσει να μαζεύεται το ποσό , για να κατατεθεί το καταστατικό στο ειρηνοδικείο.Μέχρι τότε έχω την αίσθηση ότι θα φάμε πολλά ψωμιά ακόμη....

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 11:09:44 am »
κάντε το βρε κορίτσια!!!! ανοίξτε  αυτόν το λογαριασμό, μπας και δρομολογηθεί η στασιμότητατης δημιουργίας του συλλόγου..................

Αποσυνδεδεμένος Senia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 02:28:44 pm »
Καλησπέρα ,αν θέλετε για το θέμα της υπογραφής μπορω κ εγω,πείτε μου αν χρειαστεί. .

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 02:35:14 pm »
Καλησπέρα!

Έχουμε κολλήσει στις 13 συμμετοχές (συμπεριλαμβανομένου του προσωρινού προεδρείου).Ακόμα δεν έχω πει το οριστικό οκ στον δικηγόρο για να συντάξει το καταστατικό.Περίμενα και την ονομασία για να το γράψει μια και καλή και να μην χρειαστεί να διορθώνει.Παρόλο που προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να δοθεί ο λογαριασμός τραπέζης, ν'αρχίσει να μαζεύεται το ποσό , για να κατατεθεί το καταστατικό στο ειρηνοδικείο.Μέχρι τότε έχω την αίσθηση ότι θα φάμε πολλά ψωμιά ακόμη....

μια ομορφια δλδ...13 ατομα για μια απλη υπογραφη..στη συνελευση περισσοτεροι ειμασταν...

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 04:59:28 pm »
κορίτσια είναι μία κοπελιά  στο facebook η οποία μπορεί να έρθει για υπογραφή στο δικηγόρο......... αυτό είναι το μνμ της Καλησπέρα !Επειδή εγώ δεν είμαι μέλος του pde και μόνο μπορώ να παρακολουθώ τις συζητήσεις σε σχέση με τη δημιουργία του συλλόγου μας θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιος ξέρει να αναρτήσει κι εδω το όνομα και τη διεύθυνση του δικηγόρου που εχει αναλάβει την δηνιουργία του συλλόγου και μαζεύει τις υπογραφές,ώστε να πάω κι εγω!Σε σχεση με το ονομα του συλλόγου και το περιεχόμενο του καταστατικού είμαι σύμφωνη!Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 05:12:57 pm »
Οχι προσωπικά στοιχεια δημόσια. Μόνο μεσω π.μ.
Ευχαριστώ,
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 07:19:00 pm »
Κ γω βάζω υπογραφή. Ρανια να μιλήσουμε στο τηλέφωνο.

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 11:10:40 pm »
ειναι κι αλλες 2 κοπελες που θα βαλουν υπογραφη

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 03:29:39 pm »
Κορίτσια καλησπέρα,
ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση όλες αυτές τις μέρες, αλλά προσπαθούσα να βρω άκρη με το λογαριασμό στην τράπεζα.
Τελικά ο λογαριασμός ανοίχτηκε με τα προσωπικά μου στοιχεία και μετά την ίδρυση του συλλόγου μας θα κλείσει αυτός ο λογαριασμός και θα ανοίξει νέος με τα στοιχεία που θα προκύψουν από το καταστατικό. Δυστυχώς δεν μπορούσε να ανοιχτεί ως λογαριασμός υπο ίδρυση σωματείου εξ αρχής.
Ο λογαριασμός ανοίχτηκε στην τράπεζα Πειραιώς όπως είχαμε συζητήσει. Τα στοιχεία του περιμένω έγκριση από το διαχειριστή για να τα κοινοποιήσω.

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 04:06:39 pm »
Κορίτσια καλησπέρα,
ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση όλες αυτές τις μέρες, αλλά προσπαθούσα να βρω άκρη με το λογαριασμό στην τράπεζα.
Τελικά ο λογαριασμός ανοίχτηκε με τα προσωπικά μου στοιχεία και μετά την ίδρυση του συλλόγου μας θα κλείσει αυτός ο λογαριασμός και θα ανοίξει νέος με τα στοιχεία που θα προκύψουν από το καταστατικό. Δυστυχώς δεν μπορούσε να ανοιχτεί ως λογαριασμός υπο ίδρυση σωματείου εξ αρχής.
Ο λογαριασμός ανοίχτηκε στην τράπεζα Πειραιώς όπως είχαμε συζητήσει. Τα στοιχεία του περιμένω έγκριση από το διαχειριστή για να τα κοινοποιήσω.

ωραια pandwra!!περιμενουμε τα στοιχεια!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182557
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)