0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας!!!! είμαι καινούργια στο φόρουμ και το διαβάζω με πολλή προσοχή εδώ και ώρα!!! σπουδάζω αγγλική φιλολογία, είμαι τελειόφοιτη στην αθήνα και ενδιαφέρομαι για τον επερχόμενο διαγωνισμό του ασεπ, που πρώτα ο Θεός, ελπίζω να προλάβω!! με νοιάζει να γράψω καλά, αλλά έχω μερικές απορίες βρε παιδια, γι αυτό αν κάποιος ξέρει και έχει τη διάθεση, ας μου απαντήσει σας παρακαλώ πολύ... νόμιζα ότι αν γράψεις πολύ καλά, δηλαδή αν είσαι στις πρώτες θέσεις αυτού του περίφημου πίνακα διοριστέων μπορείς να διαλάξεις την περιοχή που θα πας, αλλά είδα μετα λύπης μου ότι στην θεσσαλονίκη ας πούμε που θέλω να περάσω εγώ δεν υπήρχαν καθόλου θέσεις... δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα... και κάτι ακόμα, σχετικά με το διάβασμα, σκεφτόμουν να κάνω ιδιαίτερα με μια φίλη μου που ενδιαφέρεται κι εκείνη, για τέσσερις περίπου μήνες. με διάβασμα και μαθήματα πιστευετε ότι θα πάνε όλα καλά;; επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοοείτε όλοι όταν λέτε διάβασμα... το διάβασμα που κάνουμε για τις εξεταστικές στο πανεπιστήμιο είναι αρκετό ας πουμε; τελος παντων, σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου... οποιαδήποτε πληροφορία έχετε να μου δώσετε θα μου είναι χρήσιμη....απλώς διάβασα εδω ότι αρκετά παιδια έδωσαν φέτος και με την πρώτη πέρασαν... που περάσατε;; όπου θέλατε, ή δεν είχατε πρόβλημα με την περιοχή; σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά να ρωτήσω και κάτι ακόμα; πότε βγαίνει αυτή η λίστα με τα κενά του υπουργείου, πριν ή μετα τα αποτελεσματα; ξερεις δηλαδη ποιες περιοχές και νομους έχει υποψιν του το υπουργείο; και πόσο χρόνο χρειάζεται να μείνεις στην περιοχή που σε διορίζουν πριν να μπορέσεις να ζητήσεις μετάθεση; τα δυσπρόσιτα σχολεία που αναφέρετε κάπου τι είναι;;; υπάρχουν πολλοί όροι που δεν τους καταλαβαίνω γι αυτο ρωταω...
από ότι έχω καταλάβει πάντως η θεσσαλονίκη είναι σαν την αθήνα.