0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουμε γράψει επανειλημμένως, τουλάχιστον ορισμένοι Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης και Οργάνωσης που έχουμε προσληφθεί από την αρχή του 2013 ότι, στο ΙΝΕΔΙ
λοιπον, ξεκιναω κι εγω εναρξη ...για πειτε οσοι κανατε?ποσα μας κρατανε καθε μηνα απο τον μισθο?υπαρχει τροπος να γλιτωσουμε καποια απο αυτα τα χρηματα?για την εναρξη ποσα χρηματα χρειαζονται για να παρουμε τα χαρτια μας και ποσες μερες ολοκληρωνεται αυτη η διαδικασια??επισης, ειναι απαραιτητη η αποφαση?διοτι μου ειπαν οτι εναρξη μπορει να γινει και χωρις αποφαση???εμενα σημερα με ενημερωσαν για την θεση κι αυριο θα παω στο δημο πρωτη φορα.τι πρεπει να κανω αποεδω και περα???εχω αγχωθει...!
wolf1987 καλησπέρα δυστυχώς σήμερα είδα το μήνυμα σου..Η σύμβαση έχει ημερομηνία 29 /11/13 αλλά η ισχύς της είναι απο 11/11/13 κάτι που αναφέρεται ξεκάθαρα "Η διάρκεια της παρούσας σύμβασης συμπίπτει με το χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης του αναληφθέντος Έργου, που συμφωνείται ότι θα είναι από 11/11/2013 έως 30/06/2015" . Η έναρξη στην εφορία αν και έγινε αργότερα πρέπει να έχει αναδρομική ισχύ, δηλαδή άσχετα από την ημερομηνία που εσύ έκανες έναρξη έπρεπε να δηλώσεις ότι η σύμβασή σου με το ΙΝΕΔΙ