0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανοίγω αυτό το θέμα για όσους τελειώνουν το μάστερ επιστήμες αγωγής από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αυτό τον Ιανουάριο. Τα δικαιολογητικά που ζητάει ο ΔΟΑΤΑΠ είναι πολλά, γενικά είναι λίγο χαοτικό τι απαιτείται ακριβώς και τι όχι. Επαναλαμβάνω ότι το μαστερ εχει πάρει αναγνώριση, αλλά από όσο γνωρίζω (εκτός και αν κάνω λάθος) ο κάθε απόφοιτος πρέπει με το πέρας των σπουδών να καταθέσει τα διακιολογητικά για ονομαστική αναγνώριση. Από όσο ξέρω η ονομαστική αναγνώριση είναι αυτή που μετράει. Τα δικαιολογητικά είναι πολλά (μεταφράσεις, υπεύθυνες δηλώσεις) ακόμα και επίσημα έντυπα από το πανεπιστήμιο !!!! Το θέμα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι ζητείται και τι όχι, μιας και έχει πάρει ήδη αναγνώριση. Στην ιστοσελίδα του ΔΟΑΤΑΠ θα βρείτε τα δικαιολογητικά και αιτήσεις πο ζητούνται http://www.doatap.gr/Kαλό είναι να αρχίσει το ψάξιμο από τώρα, και να καταλήξει αυτή η συζήτηση στο τι χρειάζεται και τι όχι να καταθέσει κάποιος, μιας και η διαδικασία αναγνώρισης διαρκεί το πολύ 3 μήνες από την στιγμή που καταθέσει κάποιος όλα τα δικαιολογητικά και μάλιστα μόνο αν είναι αυτά σωστά. Δηλαδή προϋπόθεση για να κάνει ο ο ΔΟΑΤΑΠ μόνο 3 μήνες το αργότερο είναι να κατατεθούν τα πάντα ολόσωστα, αν κατατεθούν λάθος ο χρόνος αυτός δεν προσμετράει μέχρι να καταθέσει σωστά τα δικαιολογητικά ο υποψήφιος.Το θέμα επομένως θέλει λίγο ψάξιμο και καλό είναι να καταλήξει κάπου
Τι εννοείς να τα δέχτηκαν κανονικά; Κανονικά τα δέχονται είτε έχεις διπλωματική είτε όχι, αρκεί να πάρεις και στις δυο μορφές τις ίδιες μονάδες.
Έστειλαν σε κανέναν από σας το πτυχίο? Νομίζω είχαν πει αυτή τη βδομάδα!
τώρα που πήραμε τα χαρτιά θα στείλουμε κάποια από αυτά δηλ. πτυχίο και αναλυτική βαθμολογία σε ΔΟΑΤΑΠ;;; γιατί από ότι κατάλαβα αυτά θα τα στείλουν από το πανεπιστήμιο απευθείας στον ΔΟΑΤΑΠ. σωστά;; εμείς θα στείλουμε μόνο ταυτότητα, βασικό πτυχίο, αίτηση, υπεύθυνη δήλωση και παράβολο. πείτε μου συνάδελφοι για να μην κάνω κάποιο λάθος.