0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα ο φάκελος μου δεν είναι πλήρης και όμως μπορώ να μπω, απλά είναι τσεκαρισμένο μόνο το πρώτο κελί που λέει (αν θυμάμαι καλά) έλεγχος φακέλου.
Φοίβο, όταν ο φάκελος σου είναι πλήρης θα μπορείς να δεις την Online πορεία της αίτησης σου. Και εμένα στην αρχή δεν μου έβγαζε κάτι, ενώ τώρα μου δείχνει ότι έγινε έλεγχος στοιχείων και ο φάκελος είναι πλήρης!
Εγώ δεν είμαι από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, αλλά πριν πάω στο ΔΟΑΤΑΠ προσωπικά πήρα τηλ για να ενημερωθώ αν φτάσανε τα χαρτιά μου, ώστε να πάω να καταθέσω και τα υπόλοιπα και να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και μου απάντησαν. Αν κατάλαβα αυτό που λες, όταν φτάσουν τα χαρτιά στο ΔΟΑΤΑΠ απευθείας πρωτοκολλούνται (όπως κάθε έγγραφο εισερχόμενο), απλά για να ανοίξει ο φάκελος ο ατομικός και να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου για να εξεταστεί θα πρέπει να προσκομίσεις και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, ιδιαίτερα το παράβολο, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση.Όσο αναφορά την ηλεκτρονική πορεία της αίτησης, βάζεις τον αριθμό πρωτοκόλλου που σου δώσανε/έτος που έκανες την αίτηση, υποθέτω πως είναι 2014 και στο δεύτερο κουτάκι την ημερομηνία γέννησής σου. Αν δεν γίνεται τπτ σημαίνει πως δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα ηλεκτρονικά από το ΔΟΑΤΑΠ.
Άρα εσείς λέτε ότι κάποιοι φάκελοι ολοκληρώθηκαν από τον ΔΟΑΤΑΠ. Άντε να δούμε. Αριθμό πρωτοκόλου και ημερομήνια δεν βάζετε στην online πορεία;
Σας εμφανίζει δηλαδή, ένα πίνακα για να καταλάβω που είναι τσεκαρισμένα κάποια πράγματα. Μάλιστα εμένα δεν εμφανίζει τίποτα Εισηγητή μάθατε ποιον έχετε; Mου φαίνεται πρέπει να επικοινωνήσω με τον εισηγητή
Φοίβο εμένα αυτό μου εμφανίζει: ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 19/03/14 ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΗΡΗΣ 19/03/14 ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΣΥΜ
Πότε τα έστειλες ή κατέθεσες τα χαρτιά σου και ελέγχθηκαν στις 19 Μαρτίου;
ποια κατευθυνση ειχες στο μεταπτυχιακο και πηρες τοσο νωρις τα χαρτια;;; εμενα μολις προχτες μου τα εστειλαν...
Θέλω να ρωτήσω, ενώ έχω πάρει αριθμό πρωτοκόλλου πως γίνεται να μην μου μου βγάζει τίποτα στην online πορεία αίτησης; Δεν δέχεται τα στοιχεία μου.