0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
apri Χρόνια Πολλά κι εύχομαι να τα ζεις με ανθρώπους γύρω σου να σε αγαπάνε αληθινά και να μη σε προδώσουν ποτε
εύχομαι να τα ζεις με ανθρώπους γύρω σου να σε αγαπάνε αληθινά και να μη σε προδώσουν ποτε
Επειδή η ευαισθησία σπανίζει στις ψυχές των ανθρώπων alexel...
ποτέ δεν είχα και την αισιοδοξία του ουράνιου τόξου που έχεις εσύ... Δεν έχω ούτε τη δύναμη ούτε το χαρακτήρα, για να "εμπαίζω" τη ζωή.
Σ' ευχαριστώ πολύ, soul. To τραγούδι δεν το είχα ξανακούσει, αλλά μου ταίριαξαν πολύ οι στίχοι. Αυτό ακριβώς που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι, όταν ήμουν μικρότερη είχα αρκετά όνειρα και την ελπίδα ότι θα πραγματοποιούσα τα περισσότερα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω καν όνειρα. Αισθάνομαι ότι ζω αυτό που λέει το τραγούδι: "a life consumed by slow decay".Φταίει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, φαντάζομαι.
Δεν ξέρω αν είναι το "ουράνιο τόξο" που λες πως εχω μέσα μου ή ο έρωτας που με κάνει να τα βλέπω όλα τόσο όμορφα. Ισως πάλι φταίει ο χαρακτήρας μου...
Αγαπητή Apri, μην τους κάνεις τη χάρη, αν καταφέρουν να μας στερήσουν και το όνειρο είμαστε χαμένοι Για εσένα ,λοιπόν, και το επόμενο τραγουδάκι με την ευχή κάθε όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα
apri μου χρονια σου πολλα! κι ακου τι σου λενε και οι υπολοιποι...ονειρα, χαμογελα κι ερωτας (α ρε Μαρκουλη...ρομαντικη ψυχη!)...μην αφησεις κανεναν να σου τα στερησει!