0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα κομματι με απροβλεπτες παρενέργειες Bolero-Maurice Ravel(λεει μες στη μαυρη νυχτα) https://www.youtube.com/watch?v=7aXwTPQQ1_U Το κομματι αυτό το ειχα ακουσει πρωτη φορα στις τελευταιες ταξεις του δημοτικου και ειχα ανατριχιασει.Ετσι ζητησα από τον μπαμπα μου να μου αγορασει την κασετα που περιειχε επισης και Debussy.Την ακουγα με περισση μανια.Απο τοτε οικονομησα την πετρια για τα γαλλικα.Και να πεις ότι ειχαν λογια και κολλησα με τη γλωσσα... Επειτα,λυσσαξα να μαθω γαλλικα και ο μπαμπας μου πηρε δασκαλα στο σπιτι.Και μετα πηραμε την κατω βολτα,ομορφη μου Παναγιωτα.Don t go down that road!No!No!Nο!.Δεν ακουγα όμως-ακουγα ποτε και κανεναν;-και αρχισε η κατρακυλα.Ο μπαμπας παντα εριχνε ΟΛΟ το φταιξιμο στη μαμα για τη γαλλικοοδυσσεια που περνούσαμε ως οικογενεια,καθοτι ανεργη ιδιαιτερου."Εσυ επρεπε να συγκρατήσεις το παιδι που ηξερες και ξενες γλωσσες,εγω δεν ηξερα".Ακατανοητο επιχειρημα.Ποιος να με συγκρατησει εμενα που στο μεταξυ ειχα ανακαλυψει και αλλους κλασικους,Γαλλους και ματαανατριχιαζα.Και φτασαμε στο σημερα να περιμενω ποτε θα επίστρεψει ο Λοβέρδος από την Ιαπωνια με κερασοανθους(με πετρες επεστρεψε τελικα)λες και περιμενω τον κλαρινογαμπρο από τα ξενα.Κ υστερα σου λενε να ακουνε τα παιδια κλασικη μουσικη.Να αποκτησουν κλασικη παιδεια. Με συγχωρειτε αν σας κουρασα.Το ξερω,τελειωσε και ο χρονος.Την επομενη φορα θα σας μιλησω για τα παιδικα μου τραυματα στην κατασκηνωση.