0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΕΙ νηπιαγωγών ή προσχολικής αγωγής δεν υπάρχουν.ΤΕΙ βρεφονηπιοκόμων υπάρχουν και έχουν μεγαλύτερη απορρόφηση από τους νηπιαγωγούς και στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο τομέα. Αλλά δεν έχουν παιδαγωγική επάρκεια αν αυτό κυνηγάς.
Για να είμαστε ακριβείς τα ΤΕΙ
όχι κορίτσια εμένα δε με νοιάζει η επάρκεια γιατί την έχω, Θεολογική έχω τελειώσει, αλλά φυσικά είμαι αδιόριστη....θελω να δώσω κατατακτήριες για δημοτικής...η ύλη είναι τεράστια.....κ ο χρόνος λίγος... εσύ νορα, είσαι δασκάλα ή νηπιαγωγός;
πάνε για κλείσιμο από το υπουργείο παιδείας και έπειτα δεν έχουν πουθενά απορρόφηση. σορρυ αν κάνω λάθος αλλά έτσι είχα διαβάσει για τα προβληματικά ΤΕΙ. κι έπειτα δεν έχω διαβάσει σε καμιά προκήρυξη για θέση ΤΕΙ προσχολική αγωγής.
Οι δάσκαλοι έχουν μεγαλύτερη απορρόφηση από τους νηπιαγωγούς. Πιο πολλές θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.Και για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράματα, η παιδαγωγική σχολή αποτελείται από το τμήμα της δημοτικής εκπαίδευσης και από το τμήμα της προσχολικής αγωγής. Και τα δύο έχουν υποχρεωτικά μαθήματα και πρακτική άσκηση. Και τα δύο έχουν μαθήματα ψυχολογίας και παιδαγωγικά μαθήματα. ΤΕΙ νηπιαγωγών ή προσχολικής αγωγής δεν υπάρχουν.ΤΕΙ βρεφονηπιοκόμων υπάρχουν και έχουν μεγαλύτερη απορρόφηση από τους νηπιαγωγούς και στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο τομέα. Αλλά δεν έχουν παιδαγωγική επάρκεια αν αυτό κυνηγάς.