0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φαντασου οτι στους χημικους εφτασε στον τελευταιο που ειναι και φιλος μου 3 μηνες μετα!!
Πρόσεξε με και θέλω να διαβάσεις καλά αυτά που θα γράψω... Επειδη το έχω εξηγησει πάνω από δέκα φορές και αν διάβαζες το υπόμνημα ισως έπαιρνες τις απαντήσεις που ζητούσες... Καταρχήν δεν έχω καμία πληροφορία από πουθενά! Κατα δεύτερον η σιγουριά μου βασιζεται στη λογική, σε παλιότερες ανάλογες περιπτώσεις και στον νόμο! Και τρίτον έχω την ευθύνη των λεγόμενων μου, προσέχω πολύ τι λέω γιατί το έχω ψάξει πάρα πολύ τα τελευταία 4 χρόνια και στο κάτω κάτω απευθύνομαι σε ενήλικες που διαθέτουν, φαντάζομαι, κριτική σκέψη. Αν εσύ τώρα κρίνεις οτι δεν έχω την ανάλογη υπευθυνότητα ή ότι οι προβλέψεις μου είναι υπεραισιόδοξες μπορείς κάλλιστα να μην διαβάζεις αυτά που γράφω. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις. Σ'ευχαριστώ.
Αίτηση μπορούν να κάνουν όσοι έδωσαν ΑΣΕΠ το 2008 και είναι επιτυχόντες; Εγω που έχω σειρά 2000 μπορώ να κάνω ή έχει συγκεκριμένο αριθμό;
Σε αυτη την ανεξοδη επιθετικοτητα που βγαζουν τα γραφομενα σου, θα ευχηθω το καλυτερο σε ολους οσους περιμενουν διορισμο.... με πνευμα αισιοδοξιας, ψυχραιμιας και νηφαλιοτητας!
Μακαρι!Απλα ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μεταξύ μας κ ολα θα δρομολογηθούν!Καληνυχτα σε όλους!
Παρεπιπτόντως μου στείλανε απάντηση το πρωί από το υπουργείο οτι το email μας πρωτοκολλήθηκε με αριθμό 11549 και κοινοποιήθηκε στους αποδέκτες που ορίσαμε.
Επιλαχόντες δεν είναι αυτοί που απλά πέρασαν τη βάση, αλλά είναι εκείνοι που βρίσκονται διαδοχικά στη λίστα του ΑΣΕΠ πίσω από τον τελευταίο διοριστέο του ΑΣΕΠ με ΦΕΚ. Επιλαχόντες είναι όσοι καλύπτουν επακριβώς τις κενές θέσεις που άφησαν όσοι φεκίτες διορίστηκαν μέσω άλλων πινάκων (40%, 24μηνο κλπ)
Καταρχην ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!Συγχωρειστε την ασχετοσυνη μου επι του θεματος, αλλα εχω αποριες και εχω μπερδευτει οποτε οποιος -α μπορει ας βοηθησει....Τι ακριβως σημαινει διοριστεος του ΑΣΕΠ με ΦΕΚ;;; Τι ειναι το ΦΕΚ δλδ; δεν ειναι το φυλλο εφημεριδος της κυβερνησης;;Επισης με βαση την παραπανω απαντηση, επιλαχων ειναι καποιος που εχει δωσει ΑΣΕΠ και εχει περασει και βρισκεται σε πολυ υψηλη θεση;