0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vasoulaθα προχωρησουν απο μονοι τους, αλλα θα ελεγα και καποια τηλ. στο γραφειο του υφυπουργου απο τους επιλαχοντες δε θα εβλαπταν
Να ρωτήσω. Αυτό πιάνει το διαγωνισμό που δώσαμε εμείς; Οι επιλαχόντες θα κάνουν επικαιροποίηση; http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2014/January+2014/30012014_1.csp
Εγώ είμαι λίγο πιο μακριά στο 665, δε νομίζω να έχω ελπίδες.
παιδια αυτη την απορια εχω και εγω.μηπωσ μπορει να μασ απαντησει καποιοσ υπευθυνα?εγω ετσι οπωσ το διαβαζω πιάνει και το διαγωνισμό που δώσαμε εμεί. Οι επιλαχόντες θα κάνουν επικαιροποίηση.
Αναλαμβανεις εσυ να τηλεφωνησεις για να ρωτησεις τη Δευτερα????Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τη συμπλήρωση των πεδίων της εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Τηλ. 2131319100)Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00, στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ (Τηλ. 2131319137, 132, 141, 124, 131).
Απο την στιγμη που υπαρχει και το προηγουμενο των περσινων επιλαχοντων στην
Διοριστέοι του ΑΣΕΠ είναι αυτοί που όταν βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, τα ονόματά τους δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ. Αυτοί είναι ουσιαστικά οι διοριστέοι ασεπίτες! Κανείς άλλος πέρα από αυτούς.Αν κάποιες θέσεις από αυτές των διοριστέων ασεπιτών μείνουν κενές τις καλύπτουν οι επόμενοι του πίνακα του ΑΣΕΠ μετά από τον τελευταίο διοριστέο που είχε δημοσιευθεί το όνομά του σε ΦΕΚ.Νομίζω ότι το έχεις καταλάβει καλά... (χρειάζεσαι ιδιαίτερα. Να έρθεις στην επόμενη συνάντηση του Pde)
Δηλαδή δεν κάνουμε τίποτα απλά περιμένουμε και κοιτάμε τις ανακοινώσεις.
Κάθε άλλο...Τηλεφωνούμε διαρκώς στο υπουργείο για να τους το θυμίζουμε!Αν είναι να τ'αφήσουμε στην καλή τους θέληση καήκαμε!!