0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μολις τωρα πηρα κ εγω σε δυο τηλεφωνα..στο πρωτο μου ειπε οτι τα ατομα που θα παρουν ειναι 13 για να συμπληρωθουν οι πιστωσεις που εxουν για αυτους τους συγκεκριμενους διορισμους..και στο δευτερο τηλεφωνο μου ειπαν οτι τωρα θα παρουν 13 γνωριζουν οτι υπαρxουν κ απο προηγουμενα xρονια αλλα δεν εxουν πιστωσεις να τους παρουν τωρα..επισης γνωριζουν οτι κ απο τους 13 επιλαxοντες υπαρxουν κ καποιοι διορισμενοι οποτε ο πινακας θα προxωρησει κκ αλλο..δεν απεκλεισε το ενδεxομενο αν βρεθουν πιστωσεις να γινουν κ αλλοι διορισμοι το καλοκαιρι..με τον πινακα να προxωρα στους επομενους xωρις ασεπ..Κι εγω ρωταω εσας οποιος το εψαξε καλα..ποσοι απο τους επιλαxοντες ειναι διορισμενοι ακριβως..;;1;;;;;;;;;;.γιατι μαλλον θα μεινω εξω για 2 ατομα..
Λοιπον ολο ευχαριστα νεα αυτες τις μερες!!! Δοξα το Θεο! Εχουν μεινει ομως 2-3 να κανουμε..... Να διορθωθει το υπομνημα που ειχαμε στειλει στις 28.1.2014 και να ξανασταλει με πρωτοκολλο παλι, για να εχει βαρος!! Τα κοριτσια μας η
libra θα προσπαθησω εγω να βρω και να σου στειλω οσα περισσοτερα ονοματα μπορω...
αααα επισης πρεπει να βρουμε απο το 640-650 τα ονοματα των κοριτσιων για να τις ειδοποιησουμε!! ποια θα βρει και θα μου στειλει τα ονοματα τους απο τον οριστικο πινακα ασεπ με την σειρα τους διπλα?? Η georgiasamar ηδη ειναι εδω......
Γεια σας κορίτσια. Λέγομαι Ευαγγελία. Είμαι νέα στο forum και με σειρά στον πίνακα 636. libra γιατί ζητάς μόνο τα ονόματα από το 640-650;