0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
libra το ότι 2 άτομα από τους 57 του ΑΣΕΠ διάλεξαν για διορισμό τον ενιαίο πίνακα αποτυπώνεται στο νούμερο 13.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το σωστό άθροισμα είναι 34+13=47. Με αφετηρία το 602 φτάνουμε στο 649.Αν 2-3 άτομα από τις επιλαχούσες ως το 649 έχουν ήδη διοριστεί μέσω του 40% θα φτάσουμε το 651-652.Εννοείται ότι δεν το αποκλείω να υπάρχουν και κάποιες που δεν επιθυμούν να διοριστούν με τα τωρινά δεδομένα,άρα οι διορισμοί επιλαχόντων ίσως προχωρήσει και λίγο πιο πάνω από το 652.
με την ιδια λογικη με βαση το νομα πρεπει να διορισει και 24 και ασεπ,ο νομος η μαλλον οι νομοι για διορισμο ,ειναι πολλοι,αρα το οτι ωφειλει να το εφαρμοσει δεν ειναι απαραιτητο.αυτα τα λεω για να μην γραφονται ανακριβειεσ και δινεται ελπιδες σε ανθρωπουσ.τιποτα δεν ειναι σιγουρο.μπορει να μιλαωω σκληρα αλλα επειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο,καλο ειναι να προσεχουμε τι γραφουμε.
minamina λυπάμαι που θα χρειαστεί να σου το πω, αλλά ο συσχετισμός της δικής μου λογικής για το διορισμό επιλαχόντων με τη δική σου για διορισμό του 24μήνου δεν υπάρχει! Προσωπικά γράφω μόνο όταν ξέρω κάτι και ποτέ δεν παροδήγησα κανέναν, όπως και δεν τόλμησα να αμφισβητήσω τους γνωρίζοντες στο pde. Καλύτερα να γράφουμε μόνο όταν ξέρουμε κάτι. Όταν δεν ξέρουμε ας αφήνουμε να μιλάνε εκείνοι που ξέρουν!
Η σιωπή είναι το μόνο χρυσό πράγμα που απεχθάνονται οι γυναίκες!!! χιχι!! Minamina mαλλον δεν εισαι μεχρι το 650 ομως ετσι?Αλλιως θα ησουν πιο ενημερωμενη...γιατι παρακολουθεις εβδομαδες αλλα δεν εμβαθυνεις! ΥΓ ενημερωτικα το ιδιο το Υπουργειο στην εγκυκλιο διορισμου ΑΝΑΦΕΡΕΙ τους προσθετους διορισμους που σκοπευει να κανει (το πότε αγνωστο απλα).
να πω κατι?γιατι πρεπει να βγαζουμε τα ματια μας?συναδελφοι δεν ειμαστε??τι ειναι αυτα?εννοειται και οι επιλαχουσες πρεπει να διοριστουν αλλα την ιδια αξια εχουν και αυτες που ειναι στο 24μηνο,με επιτυχιες στον ασεπ και δουλευουμε χρονια αναπληρωτριες οπως εγω...7 χρονια!θεωρω λοιπον οτι ολοι αξιζουμε το διορισμο!!!!!!!
εγω παντως θα συμφωνησω με τη minamina οτι πρεπει να κρατατε μικρο καλαθι....προσωπικα θεωρω πιθανοτερη τη συμπληρωματικη εγκυκλιο για 13 συμπληρωματικους διορισμους επιλαχοντων... δε νομιζω να βγει αμεσα...αλλα λογω εκλογων δυσκολα θα παει για μετα το πασχα.τι να πω..μακαρι να ειναι μεγαλυτερο το νουμερο....αλλα δυσκολο το κοβω.