*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται επιλαχόντες ΑΣΕΠ ΠΕ60;  (Αναγνώστηκε 403373 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ: Διορίζονται επιλαχόντες ΑΣΕΠ ΠΕ60;
« Απάντηση #588 στις: Μαΐου 08, 2014, 05:24:15 pm »
Για εσάς τις 10 που αγχωνεστε και δικαιολογημένα, θέλω να σας πω ότι τον πρώτο καιρό που ψάχναμε με τη libra μία μία τις επιλαχούσες διαπιστώσαμε ότι πολλές είχαν παντελή αγνοια του δικαιώματος τους, όπως επίσης και οτι τελικά δεν καταφέραμε να βρούμε περίπου τις μισες... Δεν ξέρω αν σε περιπτωση διορισμού ειδοποιούνται προσωπικά για να καταθέσουν τα χαρτιά τους ή μόνο μέσω προκηρυξης... Πιθανόν το γεγονός οτι δεν γνωρίζουν οτι δικαιούνται διορισμο ως επιλαχούσες να συντελέσει στο να προχωρήσει ο πίνακας παρακάτω. Δυστυχώς για αυτές ευτυχώς για αλλες...

Μπραβο vasoula!
Συμφωνω!Γι αυτο μου φαίνεται περίεργο οτι κ καλα κρατούν θέσεις κ τετοια!Οποτε ψυχραιμία κοριτσια κ θα δουμε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:39:52 »

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Μαΐου 08, 2014, 05:51:40 pm »
vasoula_ σε ευχαριστω αντευχομαι και σε σενα και σε οσες κοπελες κινητοποιηθηκαν ενεργα να ερθουν ολα δεξια μεσα απο την καρδια μου.
dim-asia  συμφωνω απολυτα μαζι σου τι θα πει δεν μας αρεσουν οι περιοχες και εγω λογω οικογενειας δεν δηλωνω καμια αλλη περιοχη εκτος απο αυτη που μενω και το πληρωνω τοσα χρονια μενοντας ανεργη.οι αναπληρωτριες δυτυχως ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου...ομως θεωρω απαραδεκτο οτι δινεται παραταση απο το ιδιο το κρατος στο ποτε θα θελησουν να διοριστουν.απο οσο ρωτησε μια κοπελα τον ιδιο κυριο της ειπε οτι το ασεπ δεν ενδιαφερεται αν ειναι νομιμο ή οχι αρκει που το ενεκρινε το υπουργειο!

Αποσυνδεδεμένος vasoula_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Μαΐου 08, 2014, 06:03:16 pm »
Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά έχετε άδικο... Από τη στιγμή που το υπουργείο δεν τους διορίζει ταυτόχρονα όλους μαζί και τους χωρίζει ανα χρονιά, δεν είναι παράλογο κάποιος να επιλέξει για οποιονδήποτε λόγο  και ίσως ρισκάροντας να διοριστεί με την επομενη φουρνιά έχοντας φυσικά και τις ανάλογες συνέπειες (πχ πιθανή ανεργία, λιγοτερα ενσημα, προνόμια που εχουν οι μόνιμοι κλπ).

Αποσυνδεδεμένος Maria Lts

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Μαΐου 08, 2014, 08:21:30 pm »
Ανελπιστο ολο αυτο...πραγματικα δεν περιμενα τετοια εξελιξη..ευτυχως οι κοποι μας ανταμειφθηκαν...εχουμε πλεον ενα γερο χαρτι στα χερια μας για να διεκδικησουμε το διορισμο μας..ο Μπρατης μου ειπε σε προσωπικο μηνυμα οτι το κλιμα που επικρατει στο υπουργειο ειναι οτι θα μας παρουν μαλλον απο Σεπτεβριο..Μακαρι να γινουν οπως τα λεει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:39:52 »

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Μαΐου 08, 2014, 11:44:45 pm »
Επίσης ο σούπερ μπαμπάς μου πήρε στο υπουργείο σήμερα και του είπαν ότι το έγγραφο ειναι επίσημο άρα κ οι διορισμοί θα γίνουν..τωρα του είπαν πως θα πάρουν 10 άτομα και τα υπόλοιπα μέχρι το Σεπτέμβριο θα τα έχουν πάρει..περιττό να σας μιλήσω για την ατομική του ικανοποίηση πέρα απο τη δική μας..τον ρώτησαν μάλιστα ποια σειρά έχει η κόρη του..και όταν τους είπε 20 τότε του είπαν ότι εμάς θα μας έχουν πάρει μέχρι το Σεπτέμβρη..ελπίζουμε να κρατήσουν το λόγο τους..γιατι μη ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με το υπουργειοοοο..

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Μαΐου 08, 2014, 11:46:38 pm »
Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά έχετε άδικο... Από τη στιγμή που το υπουργείο δεν τους διορίζει ταυτόχρονα όλους μαζί και τους χωρίζει ανα χρονιά, δεν είναι παράλογο κάποιος να επιλέξει για οποιονδήποτε λόγο  και ίσως ρισκάροντας να διοριστεί με την επομενη φουρνιά έχοντας φυσικά και τις ανάλογες συνέπειες (πχ πιθανή ανεργία, λιγοτερα ενσημα, προνόμια που εχουν οι μόνιμοι κλπ).
Ακριβώς όπως τα λες είναι. Μπορεί κάποιος να αποφασίσει να μην κάνει αίτηση καθόλου ή να δηλώσει μόνο κάποιες από τις περιοχές χωρίς να χάσει το διορισμό του αν δεν επιλεχθεί σε εκείνη τη φουρνιά. Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Ωστόσο, τώρα πλέον δεν γίνεται να κρατάει κάποιος το δικαίωμά του για διορισμό επειδή όπως έλεγε η εγκύκλιος της Πρωτοβάθμιας νηπιαγωγοί και δάσκαλοι κλήθηκαν για τελευταία φορά.

Συνεπώς ο κύριος που σας έλεγε ότι κάποιοι 10 κρατάνε με κάποιο τρόπο το δικαίωμα διορισμού τους δεν μπορεί να υφίσταται τώρα. Κάτι άλλο συμβαίνει με αυτούς τους 10 νηπιαγωγούς που υπολείπονται ως τους 47 που υπολογίζαμε εδώ στο τόπικ.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Μαΐου 08, 2014, 11:48:43 pm »
Επίσης ο σούπερ μπαμπάς μου πήρε στο υπουργείο σήμερα και του είπαν ότι το έγγραφο ειναι επίσημο άρα κ οι διορισμοί θα γίνουν..τωρα του είπαν πως θα πάρουν 10 άτομα και τα υπόλοιπα μέχρι το Σεπτέμβριο θα τα έχουν πάρει..περιττό να σας μιλήσω για την ατομική του ικανοποίηση πέρα απο τη δική μας..τον ρώτησαν μάλιστα ποια σειρά έχει η κόρη του..και όταν τους είπε 20 τότε του είπαν ότι εμάς θα μας έχουν πάρει μέχρι το Σεπτέμβρη..ελπίζουμε να κρατήσουν το λόγο τους..γιατι μη ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με το υπουργειοοοο..
Μαρία, οι πιστώσεις που έχουν διαθέσιμες είναι 13. Δεν καταλαβαίνω γιατί να διορίσουν μόνο 10 τώρα...
Μάλιστα παραπάνω κάποιος είπε ότι θα διορίσουν 12 τώρα. Νομίζω ότι μας έχουν μπερδέψει λίγο...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Μαΐου 09, 2014, 07:15:02 am »
Μαρία, οι πιστώσεις που έχουν διαθέσιμες είναι 13. Δεν καταλαβαίνω γιατί να διορίσουν μόνο 10 τώρα...
Μάλιστα παραπάνω κάποιος είπε ότι θα διορίσουν 12 τώρα. Νομίζω ότι μας έχουν μπερδέψει λίγο...

Συμφωνω Lasid!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Μαΐου 09, 2014, 07:16:49 am »

Καλα παντως κι ο Σεπτέμβρης δεν νομιζω οτι μας χαλάει ετσι?
Τόσο καιρο περιμέναμε!
Ολα καλα θα πανε!Αυτο πιστευω τουλαχιστον!Καλημερα κ μπραβο κ στον σουπερ μπαμπά Maria Lts!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #597 στις: Μαΐου 09, 2014, 11:57:55 am »
Συμφωνω Lasid!
Κι εμενα μου φανηκε περιεργος ο αριθμος και οταν τον διορθωσα και του ειπα 13 μηπως ειπε.?μου λεει εμενα μου ειπε 10..θεωρω πως το λαθος θα το έκανε ο υπαλληλος του υπουργειου..ισως το ειπε χοντρικα..μακάρι τον Σεπτέμβριο να εχουμε καλα βεα...

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Μαΐου 09, 2014, 01:37:53 pm »
Ακριβώς όπως τα λες είναι. Μπορεί κάποιος να αποφασίσει να μην κάνει αίτηση καθόλου ή να δηλώσει μόνο κάποιες από τις περιοχές χωρίς να χάσει το διορισμό του αν δεν επιλεχθεί σε εκείνη τη φουρνιά. Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Ωστόσο, τώρα πλέον δεν γίνεται να κρατάει κάποιος το δικαίωμά του για διορισμό επειδή όπως έλεγε η εγκύκλιος της Πρωτοβάθμιας νηπιαγωγοί και δάσκαλοι κλήθηκαν για τελευταία φορά.

Συνεπώς ο κύριος που σας έλεγε ότι κάποιοι 10 κρατάνε με κάποιο τρόπο το δικαίωμα διορισμού τους δεν μπορεί να υφίσταται τώρα. Κάτι άλλο συμβαίνει με αυτούς τους 10 νηπιαγωγούς που υπολείπονται ως τους 47 που υπολογίζαμε εδώ στο τόπικ.
Tα εγραψες τελεια! Εσυ τα ξερεις καλυτερα απο το 90% των νηπιαγωγων που ειναι στη λιστα χιχι!!! ευγε!
 Και θα ηθελα πραγματικα να σε ευχαριστησω για οσα κανεις για εμας τοσο καιρο!!! οπως και τον physiko13!
Το απροοπτο που προεκυψε με τους 10 οντως ειναι περιεργο γιατι και εγω ειχα βασιστει στο οτι τους καλεσαν για τελευταια φορα ...  τι αραγε προεκυψε στην πορεια?

Εγω παντως αν θελετε τη γνωμη μου πιστευω πως θα ειμαστε διορισμενες μεχρι το Σεπτεμβρη...γιατι οχι και απο τωρα ;) Η ψηφοθηρια κανει θαυματα οπως ξερετε στην Ελλαδα, ημουν αισιοδοξη λογω εκλογων εξ αρχης και δεν διαψευστηκα τελικα... αντε να τελειωνει αυτο το αστειο γιατι εγινε κακογουστο!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #599 στις: Μαΐου 09, 2014, 01:47:27 pm »
οταν μιλουσα για τις 10 εναπομεινασες αυτο ακριβως που εγραψε και η libra εννουσα αλλα δεν το εξεφρασα σωστα, απο δευτερα θα ξαναπαρω να ζητησω επιπλεον διευκρινησεις στον κυριο που μας ενημερωσε.ας προσπαθησει και καμια αλλη μπας και βγαλουμε ακρη και πιεζοντας καταστασεις μπορει να βγει και κατι.καλο σ/κ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #600 στις: Μαΐου 09, 2014, 02:09:30 pm »
 Η απαντηση απο το τμημα διορισμων του υπουργειου μολις μου ηρθε...Νικησαμε κοριτσια..θα σταθω σε μια λεξη του.... "ΠΡΑΓΜΑΤΙ...."κλπ κλπ..απολαυστε το...θα το ανεβασω σε λιγο..γιατι δεν ειμαι σπιτι...

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Μαΐου 09, 2014, 02:24:53 pm »
Σελίδα 1 από 3
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,
------
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ