0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για εσάς τις 10 που αγχωνεστε και δικαιολογημένα, θέλω να σας πω ότι τον πρώτο καιρό που ψάχναμε με τη libra μία μία τις επιλαχούσες διαπιστώσαμε ότι πολλές είχαν παντελή αγνοια του δικαιώματος τους, όπως επίσης και οτι τελικά δεν καταφέραμε να βρούμε περίπου τις μισες... Δεν ξέρω αν σε περιπτωση διορισμού ειδοποιούνται προσωπικά για να καταθέσουν τα χαρτιά τους ή μόνο μέσω προκηρυξης... Πιθανόν το γεγονός οτι δεν γνωρίζουν οτι δικαιούνται διορισμο ως επιλαχούσες να συντελέσει στο να προχωρήσει ο πίνακας παρακάτω. Δυστυχώς για αυτές ευτυχώς για αλλες...
Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά έχετε άδικο... Από τη στιγμή που το υπουργείο δεν τους διορίζει ταυτόχρονα όλους μαζί και τους χωρίζει ανα χρονιά, δεν είναι παράλογο κάποιος να επιλέξει για οποιονδήποτε λόγο και ίσως ρισκάροντας να διοριστεί με την επομενη φουρνιά έχοντας φυσικά και τις ανάλογες συνέπειες (πχ πιθανή ανεργία, λιγοτερα ενσημα, προνόμια που εχουν οι μόνιμοι κλπ).
Επίσης ο σούπερ μπαμπάς μου πήρε στο υπουργείο σήμερα και του είπαν ότι το έγγραφο ειναι επίσημο άρα κ οι διορισμοί θα γίνουν..τωρα του είπαν πως θα πάρουν 10 άτομα και τα υπόλοιπα μέχρι το Σεπτέμβριο θα τα έχουν πάρει..περιττό να σας μιλήσω για την ατομική του ικανοποίηση πέρα απο τη δική μας..τον ρώτησαν μάλιστα ποια σειρά έχει η κόρη του..και όταν τους είπε 20 τότε του είπαν ότι εμάς θα μας έχουν πάρει μέχρι το Σεπτέμβρη..ελπίζουμε να κρατήσουν το λόγο τους..γιατι μη ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με το υπουργειοοοο..
Μαρία, οι πιστώσεις που έχουν διαθέσιμες είναι 13. Δεν καταλαβαίνω γιατί να διορίσουν μόνο 10 τώρα...Μάλιστα παραπάνω κάποιος είπε ότι θα διορίσουν 12 τώρα. Νομίζω ότι μας έχουν μπερδέψει λίγο...
Συμφωνω Lasid!
Ακριβώς όπως τα λες είναι. Μπορεί κάποιος να αποφασίσει να μην κάνει αίτηση καθόλου ή να δηλώσει μόνο κάποιες από τις περιοχές χωρίς να χάσει το διορισμό του αν δεν επιλεχθεί σε εκείνη τη φουρνιά. Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Ωστόσο, τώρα πλέον δεν γίνεται να κρατάει κάποιος το δικαίωμά του για διορισμό επειδή όπως έλεγε η εγκύκλιος της Πρωτοβάθμιας νηπιαγωγοί και δάσκαλοι κλήθηκαν για τελευταία φορά.Συνεπώς ο κύριος που σας έλεγε ότι κάποιοι 10 κρατάνε με κάποιο τρόπο το δικαίωμα διορισμού τους δεν μπορεί να υφίσταται τώρα. Κάτι άλλο συμβαίνει με αυτούς τους 10 νηπιαγωγούς που υπολείπονται ως τους 47 που υπολογίζαμε εδώ στο τόπικ.