0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με δεδομένο οτι έχεις θέση 49 στον ενιαίο πίνακα και ότι θα καλέσει 38 άτομα, έχεις ελπίδες μόνο αν αρνηθούν 11 άτομα το διορισμό τους και προχωρήσει η σειρα. Όσο για το αν είσαι επιλαχούσα αρκεί να θυμηθεις τη σειρά καταταξης σου στον Ασεπ του 2008. Αν είσαι μέχρι το 640 περίπου έχεις πιθανότητες...
Δεν τα έχουμε μπερδέψει απλά μάλλον εσύ δεν είσαι ενημερωμένη. Αν ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία όπως προβλέπεται και ο υπουργός μας δεν προσπαθήσει να το παραβλέψει (πράγμα όχι απίθανο δυστυχώς και σ'αυτό συμφωνούμε), θα πρέπει να διορίσει 34 άτομα (ίσως και 38) ωστε να καλυφθούν οι θέσεις που έμειναν κενές και να συμπληρωθεί ο αριθμός 602 που αναφερεται στο ΦΕΚ. Σαφέστατα το γεγονός οτι δικαιούμαστε κάτι δεν σημαίνει οτι θα γίνει κιόλας αλλά τουλαχιστον θα το διεκδικήσουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Σαφέστατα το γεγονός οτι δικαιούμαστε κάτι δεν σημαίνει οτι θα γίνει κιόλας,εδω συμφωνουμε ακριβωσ.και αλλεσ κατηγοριεσ οπωσ 24 και ασεπ με βαση το νομο δικαιουντε να διοριστουν,ομωσσσσσσσσσσσ τιποτα.εν τωρα το διεκδικησετε ,το πραγμα αλλαζει .ομωσ τωρα το λεει καθαρα 57 ατομα,αρα μονο αυτοι που εχουν φεκ διορισμου.τα 34 ατομα που λεσ επιλαχοντεσ ωστε να φτασει στο 602 δεν βλεπω να διοριζοντε τωρα.ομωσ το καλοκαιρι ισωσ .αυτα για να ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ
Καλησπέρα! Libra ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί μετά από τόσα χρόνια είχα ξεχάσει τι μου γίνεται... Όπως επίσης έχω ξεχάσει και τη θέση μου στον ΑΣΕΠ. Θυμάμαι ότι ήμουν γύρω στο 643-646 κάτι. Μπορώ όμως να το δω κάπου?