0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι επιλαχόντες είναι ασεπίτες, άρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το διορισμό τους!
νεότερα από Μπρατη:"Σχετικά με τις 13 υπολειπόμενες θέσεις νηπιαγωγών για τους μόνιμους διορισμούς ,όπως με ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα,το σχετικό αίτημα έχει υποβληθεί στο ΑΣΕΠ. Μόλις εγκριθούν θα γίνει αμέσως η διαδικασία των προσλήψεων."
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΤΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ...ΛΕΕΙ.. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ...ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ...ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΛΕΕΙ...ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ..ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ...ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΑ
και εγω ειμαι μεσα σε ο.τι συμφωνησουμε!!
Εννοείς οτι δεν νομίζει οτι θα γινει κανένας διορισμός ουτε για τους 13 ουτε για τους υπόλοιπους??