0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήδη κάποιες νηπιαγωγοί συμβουλεύτηκαν δικηγόρο. Προς το παρόν εφόσον το υπουργείο αναγνωρίζει ότι πρέπει να διορίσει συνολικά 602 νηπιαγωγούς ασεπίτες θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά μπορεί να μην είναι μέσα στις επιλαχούσες κάποιες νηπιαγωγοί, αν μερικοί από τους 10 θελήσουν να διοριστούν. Το ζήτημα σε αυτή την περίπτωση είναι αν οι 10 νηπιαγωγοί με τα αρχικά ΦΕΚ έχουν χάσει νομικά το δικαίωμα διορισμού ή το έχουν ακόμα. Πάντως σύμφωνα με το κουτάκι της σελίδας 8 της εγκυκλίου διορισμών του υπουργείου θα έπρεπε να διορίζει μόνο επιλαχόντες από εδώ και πέρα...αλλιώς ας αναγνωρίσει το υπουργείο ότι έκανε λάθος!
δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θέλουν να διοριστούν οι άλλες κορίτσια??από την στιγμή δηλαδή που μας πρόσθεσαν και εμάς στις 10 στο δικαίωμα για διορισμό εξαρτόμαστε ακόμα??να πιάσουμε τους δικηγόρους??
και μενα το ιδιο εν ολιγοις μου ειπε και μαλιστα ειπε οτι η εγκυκλιος που θα βγει σε λιγες μερες θα λεει οτι διατηρουν το δικαιωμα του (παρολο που παραδεχθηκε οτι εκαναν λαθος) και καθε φορα που θα διοριζουν θα καλουν και αυτες τις 10 οι οποιες θα εχουν προτεραιοτητα.επισης μου ειπε οτι η μεταβατικη θα παει μεχρι το επομενο σχολικο ετος 2014-2015 γιατι δεν θελουν να κανουν αλλον ασεπ.η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι ολος αυτος ο προεκλογικος ντορος εγινε φυσικα για λογους ψηφοθηριας και δεν πρεπει να εφησυχασουμε.νομιζω οτι το θεμα μας δεν εληξε και πρεπει να πιεσουμε οχι μονο εμεις οι 10 που περιμενουμε να βαλουν και εμας στις επιλαχουσες αλλα και οι υπολοιπες 37 γιατι οπως εγραψε η sofia-p πολλα αλλαζουν κ δε ξερεις τι μπορει να ισχυει σε 2 χρονια.
Εχεις δίκιο georgiasamar!Δεν εφησυχάζουμε!Σιγα μην τους εμπιστευτούμε!!Ο, τι να ναι κλασικά το Υπουργειο......Τελοσπαντων, λιγο υπομονη κ θα δουμε πως πρεπει να αντιδράσουμε!!Εγω παντως σιγουρα θα απευθυνθώ σε δικηγόρο!!Αν εχω καποιο νεο θα σας ενημερωσω.
Ετσι ακριβώς είναι!Αν δεν δουμε το όνομα μας γραμμένο σε χαρτί διορισμού δεν πρόκειται να το αφήσουμε!Ας περιμένουμε την πρώτη εγκύκλιο και αναλόγως πράττουμε στη συνέχεια...