0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω την εξης απορια..σε περιπτωση που καποιοι απο τους 13 πρωτους επιλαχοντες δεν καταθεσουν τα χαρτια τους σε αυτην την φαση διορισμου (πχ .παρει και τα 13 ατομα απο επιλαχοντες και μονο, αλλα αναμεσα στους 13 πρωτους καποιοι δεν πανε καθολου λογω περιοχων να καταθεσουν αιτηση)σε επομενη φαση διορισμου οπου και οι περιοχες φανταζομαι πως θα ειναι πιο δελεαστικες θα εχουν και αυτοι δικαιωμα υποβολης αιτησης???
Η δικη μου εκτίμηση είναι οτι θα προχωρήσει αρκετά ο πίνακας...και λόγω περιοχών και ίσως λόγω άγνοιας μερικών...
εμενα μολις μου εστειλαν και mail απο το Υπουργειο να με ενημερωσουν για την συμπληρωματικη εγκυκλιο..."Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. η με αριθ. πρωτ. 80121/Δ1/22-05-2014 (ΑΔΑ: ΒΙΙΠ9-ΤΧΘ) εγκύκλιος με θέμα «Συμπληρωματική πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά το σχολ. έτος 2013-2014 υποψηφίων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008.»Ως εκ τούτου καλείστε, εφόσον το επιθυμείτε, να υποβάλετε αίτηση διορισμού από τις 26-05-2014 έως τις 28-05-2014 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω εγκύκλιο."μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
παιδια τα πραγματα είναι απλα....στην χειροτερη περίπτωση ο πινακας θα φτάσει μεχρι το 603....