0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηρε σήμερα ο μπαμπάς μου στο υπουργείο κ ρωτησε αυτα που λέγαμε κ του είπαν ότι δεν έχουν κάποια σαφη εικόνα για το ποσοι δεχτηκαν κ εκαναν αίτηση. .Επίσης του ειπαν οτι λογο ανασχηματισμου υπάρχει κλίμα αναστατωσης κ η διαδικασία μπορεί να καθυστερησει λιγο...του ειπαν να ξαναπαρει απο βδομάδα κ ισως εχουν καποια εικόνα τοτε...προσπαθειστε κ εσεις..να δούμε μηπως καποιος αλλος υπαλληλος μπορεί να μας πει κάτι άλλο. ..
13 ονόματα κ θα τους παρει καιρο.....Γεια σου Ελλαδαρα μου με την γραφειοκρατία σου!Κανενα νεο με τον αναμενόμενο ανασχηματισμό εχουμε?? Γιατι δεν βλεπω κ ειδήσεις!!
Κορίτσια καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποια γνωρίζει να μου απαντήσει σχετικά με το διορισμό των 13 νηπιαγωγών της τελευταίας εγκυκλίου. Έχω μπερδευτεί με τους πίνακες όπως οι περισσότεροι νομίζω και δε γνωρίζω από ποιον αριθμό του πίνακα του ασεπ 2008 θα ξεκινήσουν οι διορισμοί. Εαν έχει φτάσει στο 555 λογικά θα ξεκινήσει απο εκεί?
http://www.alfavita.gr/arthron/176-η-εγκύκλιος-των-αποσπάσεων-μεταθέσεις-στις-107-αρχές-ιούλη-η-εγκύκλιος-αναπληρωτώνΜολις το διαβασα!Άρα καπου μεσα σε ολα, φαντάζομαι να βγει κατι κ για τους διοριστεους νηπιαγωγους απο ΑΣΕΠ!!
καλο καλοκαιρι και του χρονου διορισμενες κοριτσια!!! οπως φαινεται απο ξεχειμωνιασμα θα παμε και για ξεκαλοκαιριασμα μαζι !