0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα καλα μου τα παιδια σε αναμμενα καρβουνα...!!!! Παντως υπαρχει κινητικοτητα, ας ελπισουμε συντομα να εχουμε νεα, εγω φετος δεν ευχαριστιεμαι καθολου το γεγονος οτι ειμαι παλι αναπληρωτρια
και γω εβαλα μονο 2 περιοχες που ανοιγουν ΑΛΛΑ με πηρε απο αρχες Σεπτεμβρη ΤΙ του εφταιξα του υπουργου μου λετε?
Libra Πλησιαζει πιστευω ο καιρος!!Θεμα χρονου πια!Μην απογοητεύεστε!Εσεις μου δώσατε ελπιδα κι ολα πηγαν καλα κ ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορα κ για εσας!!Κ οταν έρθετε στην πατρίδα παμε για τον καφε που λεγαμε!!Ετσι?
Αχ εχεις δικιο τωρα χρειαζομαστε τη δικη σου συμπαρασταση... εγω φετος ακομη να το χωνεψω οτι εφυγα παλι μακρια απο την πατριδα ΑΛΛΑ θα ερθω και δε θα φυγω για 2 χρονια ουτε για διακοπες και θα πιουμε πολλους καφεδες χαχαχαχαχαχα!!!
http://www.epoli.gr/apokleistiko-proslipsi-13583-newn-monimwn-dimosiwn-a-74791.htmlΛέτε να εχουμε κανένα νέο σύντομα;;;
513? σωστά διαβασα??
Μακάρι παιδια!!!!Τωρα το διαβασα κι εγω!Ενα παρόμοιο άρθρο ειχε βγει κ πριν τον διορισμο των 13 επιλαχουσων!!Αν θυμαμαι καλα!!Αντε Μακαρι!!
Νομίζω dimi-asia εκείνο το άρθρο δεν ανέφερε καθόλου το υπουργείο παιδείας.Αύριο θα παρω στο υπουργείο.Καλο βράδυ,καλο ξημέρωμα και ακόμη καλύτερα νέα να έχουμε!!!