0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια αυτο που λέτε δεν ισχύει για όλους μας εδω μέσα. Εγω για παράδειγμα δεν είχα ποτέ πρόβλημα να βοηθήσω σε οτι χρειαστεί (αν και είμαι απο επαρχεία και δεν ανεβαίνω σχεδον ποτέ Αθήνα)ούτε φυσικά να γραφτεί το όνομα μου σε οποιοδήποτε έγγραφο στείλουμε σε υπουργείο και λοιπούς φορείς. Το πρόβλημα νομίζω οτι εντοπίζεται στο οτι δεν συγχρονιζόμαστε όλες μαζί στο να αποφασίσουμε απο κοινού τις κινήσεις μας.
Libra το γνωρίζω πολύ καλα πως εσυ και η Vasoula έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση και έχετε προσπαθήσει περισσότερο απο όλες μας για να αναδειχτεί αυτό το θέμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως αυτό το θέμα δεν μας καιει όλες μας και δεν θέλουμε να τελειώνει όσο το δυνατόν συντομότερα. Για το υπόμνημα είχε αναφερθεί πως θα το αναλάβουν τα κορίτσια που το έκαναν και την προηγούμενη φορα και επειδή είναι πιο εμπειρες και καλύτερα ενημερωμένες( και στο παρελθόν θεωρώ πως το έκαναν με επιτυχία) το αφησα πάνω τους. Το νεο υπόμνημα δεν το είδα εδώ δημοσιευμένο ούτε θα είχα πρόβλημα εννοείται να αναφερθεί το όνομα μου αφου σαφώς με αφορά άμεσα και είμαστε τόσες λίγες που αλίμονο μας να μην το προσυπογράψουμε κιόλας! Όσο για δικηγόρο έχω αναφέρει αρκετές φορές πως αν αποφασιστεί ομαδική προσφυγή θα συμμετέχω και εγω φυσικά! Τωρα δεν μπορώ να ξερώ γιατί δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε και να οργανωθούμε καλυτερα αν και είμαστε 34 άτομα μόνο..ίσως τα υπόλοιπα κορίτσια περιμένουν να δουν τις προθέσεις του υπουργείου για μόνιμους διορισμούς με το νέο έτος και τότε να αφυπνιστούν περισσότερο..