0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ καλή πρόταση θα ήταν όντως να τελειώνουν οι της β'θμιας 25 Μαιου για να προλαβαίνουν να βγάλουν την ύλη τους και για εμάς της α'θμιας που είμαστε στα σχολεία κανονικά με μαθήματα και γιορτές έως και τις 15 Ιουνίου να παραμείνει ως έχει το σχολικό δηλαδή έως 15 Ιουνίου κι απλώς να ξεκινάμε όλοι στις 5 Σεπτέμβρη ...όλα τα υπόλοιπα είναι εντελώς μα εντελώς περιττά....να κρατάμε μέσα στο καμίνι στην Ελλάδα τα μικρά έως τις 20 Ιουνίου στο σχολείο.!!!!!!!!!! Τίποτε άλλο θέλουν??? μην λέμε παράλογα πράγματα!!! Καλά για την ανοησία του Πάσχα ούτε να το σχολιάσω!!! Θα δίνω εγώ από το νησί για αεροπορικά που είναι και πανάκριβα.. (πήγαινε-έλα 230ε) για να πάω στο σπίτι μου για 8 μέρες!!!!!!!. >:(δεν ντρέπονται λέω εγώ!!! αντί να ζητήσουν- να απαιτήσουν τα αεροπορικά, ακτοπλοϊκά και ΚΤΕΛ για τους εκπαιδευτικούς να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 30% όπως γίνεται με τους στρατιωτικούς ή να δώσουν το δώρο στους εκπαιδευτικούς για τα έξοδα μετακίνησης τους που όλα τα βάζουμε από την τσέπη μας η μείωση των διακοπών του Πάσχα τους μάρανε...ντροπή τους αλλά και ντροπή σε συναδέλφους που τους αλείφουν βούτυρο στο ψωμί τους με τις "πρωτοποριακά ανόητες" προτάσεις τους
Σαν πυροτεχνἠματα μου ακούγονται όλα αυτά,αν και τον Σεπτέμβριο δεν τον γλιτώνουμε,κατά τη γνώμη μου.Εμένα άλλο μ΄ανησυχεί.Τα περί μαθημάτων που δεν πρέπει να εξυπηρετούν τα ωράρια των εκπαιδευτικών αλλά τις γνώσεις των μαθητών.Θέλει ο ποιητής να μας πει κάτι;
jak13 προφανως και στο μελλον θα γινονται, αλλα τζαμπαο τζαμπας ζει και βασιλευει, σε λιγο θα ξαναχτυπησει
alexel , oι περισσοτεροι γονεις μικρων παιδιων βλεπουν το σχολειο ως χώρο "παρκινγκ" για τα παιδια τους,
ολα αυτα καλα ειναι αλλα δεν φτανουν στην ουσιαακουστε λοιπον και μια σοβαρη θεση που ειναι γνωστη σε ολους και ολεςεπιμηκυνση και επιμηκυνση...αμανδεν ειναι θεμα μηκους αλλα ποιοτητας ας τους το πει καποιος τελικα
Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ !!!!!!!