*

Αποστολέας Θέμα: Επιμήκυνση του σχολικού έτους!  (Αναγνώστηκε 57392 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Απ: Επιμήκυνση του σχολικού έτους!
« Απάντηση #280 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 08:46:44 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:59:28 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος ann83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 08:49:26 pm »
Μάρκο δε γνωρίζω πού δουλεύεις, αν εχεις οικογένεια και που την έχεις σε σχέση με τον τόπο εργασίας σου αλλά ο αγρότης γυρνάει σπίτι του το βράδυ στη γυναίκα του κ του φέρνει κ τις παντόφλες... ή αμοίβεται με 100 ευρώ και κοιμάται στο ύπαιθρο.... ή τον σκοτώνουν οι τσιφλικάδες στα φραουλοχώραφα.... τι σημαίνει, ότι πρέπει να κοιτάμε τα χειρότερα και να μη μιλάμε? τον εργάτη άντρα μου τον έχω 350 χλμ μακριά κ δ του έχω έτοιμο φαγητό για να φάει στις 5 ή 6 ή 7 που γυρνάει πλέον.... κάθε εβδόμάδα δε μπορώ να τον βλέπω κ να δίνω περα δωθε 80 ευρώ στα κτελ.... μετάθεση πήρα φέτος από νησί σε στεριά μετά από 6 χρόνια αιτήσεων έχοντας 50 μόρια μετάθεσης... υπηρετώ φέτος την νέα οργανική μου κανοντας 120χλμ κάθε μέρα....οι γονείς μου κι ο άντρας μου συμπληρώνουν το εισοδημά μου....

όταν έπεσαν οι μισθοι δεν κάναμε τπτ γιατί άλλοι χάναν τις δουλειές τους... οκ
την παρασκευή έχει απεργία για τις επερχόμενες απολύσεις η ολμε κι η δοε κανει την πάπια...
την επιμήκυνση θα τη δεχτούμε για να μη μας πουν τεμπέληδες...
αποσπάσεις αξιοκρατικές δε γίνονται ...
μεταθέσεων εγκύκλιος δεν βγαίνει κι όταν βγει μάλλον θα γίνει της πόπης...
ως πότε θα σκύβουμε το κεφάλι?????

τα βατράχια αν τα πετάξεις σε καυτό νερό θα πηδήξουν να φύγουν, αν όμως τα βάλείς σε κρύο και αρχίσεις να τα σιγοβράζεις τα φαγες! εμείς είμαστε τα βατράχια!!!! και οι πιο νέοι από μας οι παλιοί ασχολούνται απλά κ μόνο με το εφάπαξ!!!!
Λόγω των περικοπών στις δαπάνες το φως στην άκρη του τούνελ είναι σβηστό σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 08:50:58 pm »
Αν το έγραφα εγώ αυτό, θα έπεφταν να με φάνε  ;D

Για να είμαστε δίκαιοι, αρκετοί - ειδικά οι νεότεροι - κάνουν δουλειά και στο σπίτι για προετοιμασία κλπ. Άλλοι δουλεύουν στο σπίτι (στα ιδιαίτερα ίσως)..
Αυτό ξαναπέστο...μ' έκανες και γέλασα συνάδελφε  ;D ;D ;D
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:59:28 »

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 09:04:17 pm »
Πάντως δεν πιστεύω όταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις έδιναν κι έδιναν προνόμια και χρήματα σε ΟΤΑ, ΔΕΗ, ΔΕΚΟ  να διαμαρτυρήθηκε κανείς ποτέ από αυτούς που δουλευαν εκεί!!! τα έπαιρναν κι ας ζημίωναν με τα μηνιάτικα τους 2500 και 3000 χιλιαρικα όλους εμάς που με πτυχία επί πτυχίων και γλώσσες και υπολογιστές  ψάχναμε για δουλειά αλλά τότε μόνο συγκεκριμένοι από συγκεκριμένο κόμμα έπιαναν τις ......................καλές και προνομιούχες θέσεις :o :o....τώρα εμάς 3 μέρες είπαν να μας δώσουν κι αυτό θεωρώ πως το έκαναν για τα καρναβάλια για να προστεθούν καναδυο μέρες σε αυτους που ταξιδεύουν στις πόλεις που έχουν καρναβάλι (Πάτρα, Ξάνθη, Ρέθυμνο)κι έπεσε το σύμπαν και το χειρότερο οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί να μας φάνε και τρωγόμαστε και μεταξύ μας!!! μα πόσο απαράδεκτος κλάδος είμαστε και πόσο όμορφα θα μας καταργήσουν ένα ένα αυτά που θεωρούν κάποιοι προνόμια!!!700-900ε χιλιόμετρα από το σπίτι σου τα μισά και παραπάνω σε ενοίκια!!! που καταντήσαμε πραγματικά :( :(

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 09:13:35 pm »
Και να μην ξεχνάμε ότι η δουλειά του σωστού εκπαιδευτικού δεν τελειώνει τη στιγμή που φεύγει από το σχολείο! Συνεχίζεται και στο σπίτι!

Αυτό δεν το λέει κανείς... μόνο να μας κατηγορούν...αν μετρήσουμε και τις ώρες που δουλεύουμε εκτός σχολείου και τις μετατρέψουμε σε μέρες, ποιός δουλεύει περισσότερο τελικά;;;;

Αυτό έγραψα και ισχύει, ανεξάρτητα από το τι βολεύει τον καθένα να λέει.

Η δουλειά βέβαια του εκπαιδευτικού δεν αρχίζει και δεν τελειώνει μέσα στην τάξη.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 10:07:24 pm »
Ο/η fefyp έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό! Όταν έκοβαν μισθούς (και συνεχίζουν), οι περισσότεροι δεν έκαναν τίποτα (πέρα από μία εσωτερική γκρίνια)!

Τότε ήταν η εποχή της αθωότητας.Ήμασταν αφελείς-για να μην πώ τίποτα χειρότερο.Είχαμε πιστέψει στο ενιαίο μισθολόγιο,ότι θα πληρωνόμασταν όλοι ανάλογα με τη βαθμίδα εκπαίδευσης και θα άρονταν οι μισθολογικές αδικίες.Από τότε μάθαμε.Σταματήσαμε να πιστεύουμε τα μεγάλα λόγια, τα παχιά, τα πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος bestar

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 11:32:13 pm »
Αν το έγραφα εγώ αυτό, θα έπεφταν να με φάνε  ;D

Για να είμαστε δίκαιοι, αρκετοί - ειδικά οι νεότεροι - κάνουν δουλειά και στο σπίτι για προετοιμασία κλπ. Άλλοι δουλεύουν στο σπίτι (στα ιδιαίτερα ίσως)..

Και ορισμενοι διορισμενοι τριβουν στα μουτρα ημων των ανεργων-ημιαπασχολουμενων τα εξωφρενικα ωρωμισθια που ζητουν (γιατι αραγε) και το ποσο χαλαρα περνανε στο σχολειο.

Δεν εχει να κανει με το ωραριο αλλα μου τη δινει στα νευρα η επαρση -το τονιζω- ορισμενων εκπαιδευτικων "παλιας καραβανας". Ελπιζω εμεις η νεα φουρνια να ειμαστε αλλιως. Η επιμηκυνση σχολικου ετους δεν συμφερει κανεναν.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 12:55:04 am »

Η υπευθυνότητα, η ευσυνειδησία, η ακεραιότητα του χαρακτήρα και η μετριοφροσύνη, κατά την άποψη μου δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 01:09:05 am »
.................................................... Η επιμηκυνση σχολικου ετους δεν συμφερει κανεναν.
Στέκομαι σε αυτό, σαν κεντρική ιδέα του όλου θέματος, αλλά και συμπέρασμα της συζήτησης!  ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182623
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)