0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,Έχω ένα μαθητή σε ιδιαίτερα, ο οποίος ήρθε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα από το εξωτερικό μαζί με τους γονείς του. Το παιδί έμαθε το καλοκαίρι να μιλάει Ελληνικά, και πραγματικά τα πάει πολύ καλά, αλλά δεν μπορεί να φτάσει με τίποτα το επίπεδο της Έκθεσης. Πάει
Την καλημέρα μου.Έχω στο φροντιστήριο μία κοπελίτσα από ΕΠΑΛ που θα δώσει μεθαύριο Γλώσσα. Έχει διαγνωστεί με δυσλεξία και θα δώσει προφορικά. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς ακριβώς γίνεται η εξέταση στους φυσικώς αδυνάτους;Η κοπελιά είναι αρκετά φιλότιμη, αλλά ορισμένες φορές, ενώ ξέρει την απάντηση, "κολλάει" και χρειάζεται το δικό μου "σκούντημα" για να ξεκολλήσει. Αναρωτιέμαι αν προσφέρεται κάποια είδους βοήθεια από τους εξεταστές όταν βλέπουν ότι το παιδί δυσκολεύεται, ή αν με κάποια μέθοδο εκμαιεύουν την απάντηση από το παιδί, όταν φυσικά τη γνωρίζει.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Η κοπελιά είναι αρκετά φιλότιμη, αλλά ορισμένες φορές, ενώ ξέρει την απάντηση, "κολλάει" και χρειάζεται το δικό μου "σκούντημα" για να ξεκολλήσει. Αναρωτιέμαι αν προσφέρεται κάποια είδους βοήθεια από τους εξεταστές όταν βλέπουν ότι το παιδί δυσκολεύεται, ή αν με κάποια μέθοδο εκμαιεύουν την απάντηση από το παιδί, όταν φυσικά τη γνωρίζει.