PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Φροντιστήρια
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Έναρξη φροντιστηρίου
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Έναρξη φροντιστηρίου (Αναγνώστηκε 1641 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sismanis
Νέο μέλος
Έναρξη φροντιστηρίου
«
στις:
Φεβρουαρίου 06, 2014, 10:58:47 am »
Tweet
Καλημέρα στο forum και καλως ήρθα! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα! Σκέφτομαι να ανοίξω δικό μου φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης (επαρχία)... Εργαζόμουν κάποια χρόνια σε κάποιο αλλά δεν με κάλυψε ο τρόπος λειτουργίας του.. Η διδασκαλία είναι προέκταση του εαυτού μου και δεν νομίζω να θέλω (ή και να μπορώ) να κάνω κάτι άλλο...
Κάθε αρχή και δύσκολη... Όσο το θέλω από τη μια, άλλο τόσο με κυριεύουν οι ανασφάλειες..
Θα ήθελα λοιπόν να καταθέσετε την άποψή σας και την προσωπική σας εμπειρία σε ό,τι αφορά τα παρακάτω:
1. Ποιό είναι περίπου το κόστος κατασκευής (χωρίσματα, πίνακες, καρέκλες, θρανία, διαφημιστικά κλπ.) για ένα χώρο περίπου 120 - 150 τμ (ας πούμε 3 αίθουσες - 1 γραφείο) καθώς και ενοίκιο περίπου (500; 1000;) αν και πάει ανάλογα την περιοχή φυσικά...
2. Έχει τόση πολύ γραφειοκρατία όσο φαντάζομαι;
3. Συμπεριλαμβάνεται στο ΕΣΠΑ ως υπηρεσία σε περίπτωση που χρησιμοποιώ και εκμάθηση μέσω Η/Υ;
4. 1 μαθηματικός - 1 φυσικός - 1 φιλόλογος αρκούν για αρχή χωρίς τις άλλες ειδικότητες;
5. Και το πιο βασικό για να είναι βιώσιμο το φροντιστήριο...πληρώνουν οι γονείς;;;;;
Ό,τι άλλο θέλετε να καταθέσετε είναι ευπρόσδεκτο.... Ευχαριστώ!
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2014, 06:10:29 pm από sismanis
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Έναρξη φροντιστηρίου
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 09:46:14 »
greedo
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Han shot first...
«
Απάντηση #1 στις:
Φεβρουαρίου 06, 2014, 11:32:07 am »
1. Είχα πληρώσει 1400 ευρώ για 10 θρανία, 20 καρέκλες και 2 πίνακες μαρκαδόρου (δηλ. για 2 αίθουσες). Αυτό έγινε πριν πολλά χρόνια όμως, την πρώτη χρονιά χρήσης του ευρώ! Τα έπιπλα γραφείου τα είχα.
2. Ίσως το πιό "δύσκολο" κομμάτι είναι το θέμα του κτιρίου. Τότε θυμάμαι περνούσε ο Προϊστάμενος δευτεροβάθμιας να ελέγξει μαζί με το Υγειονομικό καθώς και η Πυροσβεστική, που ήθελε μελέτη πυρασφάλειας. Τώρα ίσως έχει αλλάξει κάτι, πάντως ζητούν διάφορα χαρτιά από Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους κλπ που έχουν και το σχετικό κόστος!
3. Δεν το ξέρω, είναι "καινούργια κόλπα" αυτά!
4. Για επαρχία είναι πολύ καλά!
5. Έπαψα να ασχολούμαι εδώ και λίγα χρόνια γιατί πήγα στο Δημόσιο, αλλά θυμάμαι οτι στο θέμα των πληρωμών ίσχυε το "κάθε πέρσι και καλύτερα"!
Καταγράφηκε
sismanis
Νέο μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Φεβρουαρίου 06, 2014, 11:59:48 am »
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ευτυχώς ο αδερφός μου είναι μηχανικός...κάτι θα γλιτώσω! Ό,τι άλλο ξέρετε...ελεύθερα...μην ντρέπεστε!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Φροντιστήρια