0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς και πρέπει η διοίκηση να ναι προσεκτική και να ζητά αποδεικτικά των όσων κάποιος υποστηρίζει αλλά όταν αυτά τα έχει, είναι "κουφό" να εμμένεις στην χαρτούρα και να εξαφανίζεις τον παράγοντα "΄ανθρωπο"..
να ρωτησω αν χρειαζεται να καταθεσω και γνωματευση Α/θμιας επιτροπης με την οποια διοριστηκα ως ειδική κατηγορια;
Συμφωνώ με όλα οσα γράφεις, ομως σχετικά με το παρατιθέμενο απόσπασμα κρατω μεγάλη επιφύλαξη.Τι εννοω: το αυτονόητο για μας, δεν ειναι ή και δεν πρεπει να ειναι αυτονόητο για κάποιους αλλους. Ξερεις πόσες "κομπίνες" γινονται? Δεν εχει σχεση αν ειναι η μητερα μου. Ο νομος ρητα το λεει για να προστατεψει. Ωφειλε η /ο εν λογω συναδελφος να προσκομήσει χαρτι γιατρου που να βεβαιωνει πως βρισκεται η χριστιανή σε κώμα.Αλλιως πώς? Οταν λεμε/ισχυριζόμαστε κατι πρεπει να το αποδεικνυουμε με πειστήρια. Οχι με υποθέσεις. Στο όνομα του "καλή τη πίστη" εχουν γινει πολλά.....
Όταν τα εχει, ναι. Αν όμως δεν τα εχει επιβάλλεται να τα ζητά η διοίκηση για να μην δημιουργούνται παρατράγουδα!Εγω καποια στιγμη, πριν μερικους μηνες, στην δουλεια μου, μου ζητησαν να υπογραψω βεβαιωση ΄για υπηρεσια κάποιου που όμως δεν υπήρχαν τα αποδεικτικα. Προφανως και θα την ειχε κανει, αλλα 11 χρονια πριν δεν υπαρχουν πλεον τα αρχεια και συνεπως δεν μπορω να κανω κατι. Ουτε ο ιδιος ειχε την υπηρεσια του ώστε να μου αποδειξει την αλήθεια. Στεναχωρεθηκα, όμως ο νόμος είναι νόμος....
Αλήθεια,πότε θα ψάξουν να βρουν και τη νομιμότητα απόκτησης μεταπτυχιακών και διδακτορικών; αν δηλαδή τα έγραψαν οι ίδιοι οι κάτοχοι ή τα ανέθεσαν σε άλλους να τους τα γράψουν και το παίζουν μαστερούχοι και διδάκτορες;....