0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ μπαίνουν στις ομάδες αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας; Έδειξα τη σύμβαση στον διευθυντή και μου είπε οτι η αυτοαξιολόγηση δεν είναι διοικητικο έργο και οτι στη σύμβαση τα λέει ι λίγο μπερδεμένα και με ανάγκασε να μπω. ( οσοι δεν συμμετέχουν θα γραφτουν στο πρακτικό κ.τ.λ...)
Τι γίνεται στην περίπτωση που ο διευθυντής πει πως οι αναπληρωτες εσπα ειδικής αγωγης δε συμμετεχουν στη δημιουργια ομαδων εργασιας εφοσον το διευκρινιζει μεσα στα εγγραφα περι αυτοαξιολογησης;
Όπως ρητά αναφέρει η σύμβαση αναπληρωτών ΕΣΠΑ δεν συμμετέχουν σε κανένα διοικητικό έργο.Άρα δε συμμετέχουν στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.Ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχουμε στην αξιολόγηση είναι η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων κάθε μήνα,όπου αξιολογούμε 2 από τα μαθήματα που διδάσκουμε.
Υπέγραψα μια σύμβαση που λέει αυτολεξεί ότι το ένα συμβαλλόμενο μέρος δεν αναλαμβάνει διοικητικό έργο στη σχολική μονάδα ή στις σχολικές μονάδες που τοποθετήθηκε εκτός από τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου ερωτηματολογίου. Συνηθίζω να διαβάζω τι υπογράφω. Για να σου φύγει ο καημός στις προηγούμενες συμβάσεις δεν υπήρχε τέτοιος όρος. Οι εκδρομές και οι εφημερίες σίγουρα δεν είναι διοικητικό έργο. Μην ανησυχείς δεν τεμπελιάζουμε. Αν μπορείς να μου διευκρινίσεις αυτό που ρωτάω έχει καλώς.... Για μια δουλειά 3μιση μηνών που μου παρέχει το κράτος και με πετά για μήνες ή οριστικά μετά στον κάλαθο των αχρήστων, ναι δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από τα υποχρεωτικά.