0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απορία...Σε ζευγάρι αναπληρωτών με παιδιά στο Δημοτικό, όπου ο ένας δουλεύει στην πρωτοβάθμια κι ο άλλος στη δευτεροβάθμια, αυτός που δουλεύει στη δευτεροβάθμια δικαιούται άδεια ειδικού σκοπού;
Γιατί να πάρει άδεια ειδικού σκοπού; Αφού θα είναι ο άλλος γονέας στο σπίτι το πρωί. Όταν θα επιστρέφει από το Λύκειο ο ένας, θα κρατάει τα παιδιά, για να κάνει μάθημα με τηλεδιάσκεψη ο άλλος γονέας.
Εγώ έχω ένα 2χρονο, το οποίο το φυλαγε νταντά. Είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει. Ξέρω καταργήθηκε η δυνατότητα άδειας ειδικου σκοπόυ για παιδια κάτω των 4 που δεν φοιτούν σε βρεφονηπιακους. Είμαι αναπληρώτρια. Καμιά συμβουλή?
Αν δεν έχω τη νταντά, ναι θα είναι ανάγκη. Αναρρωτικη διαβάζω, απαιτεί χαρτί απο αντίστοιχη Επιτροπή, δεν αρκεί γνωμάτευση γιατρου. Σκέφτομαι την κανονική, αλλά φοβάμαι μήπως κ δεν μου τη δώσει ο διευθυντής. Σ ευχαριστώ πολυ για τη γρήγορη απάντηση!
Ναι, θα δω τι μπορώ να κάνω, όταν μου περασει ο μίνι πανικος.. Σ ευχαριστώ Victor123!
Φυσικά μπορεί ο ένας να είναι Αθήνα και ο άλλος θεσσαλονίκη. Αν όμως μένουν μαζί νομίζω οτι πάλι δικαιούται. Η εγκύκλιος λέει οτι για να πάρει κάποιος την άδεια πρέπει1. να μην μπορεί να παράσχει τηλεκπαίδευση2. να μην κάνει χρήση της άδειας ο άλλος γονέαςΑφού οι δυο προυποθέσες τηρούνται λογικά δικαιούται την άδεια.
Ρε συ victor. Δεν έχω καταλάβει, στο διπλανό τοπικ είπες πως ΔΕΝ δικαιούνται άδεια αν δουλευουν δύο γονείς πρωί ταυτόχρονα. Τώρα που θα δουλευει ο ένας γονιός (δια ζώσης σε λύκειο), δεν είναι στο σπίτι ο άλλος να φυλάξει τα παιδιά? Ο γονιός που δουλευει σε δημοτικό λεω.Εδω, γιατί λες ότι την δικαιούνται? Απ'ότι κατάλαβα τα δημοτικά θα συνεχίσουν μάθημα κανονικά 14.10-17.20(μιlάω για το παραπάνω που έθεσε η mariliak)