0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Σήμερα ο διευθυντής του σχολείου μας είπε ότι άδεια ειδικού σκοπού δικαιούνται μόνο όσοι παιδιά στο δημοτικό. Ισχύει;
Μέχρι και γυμνασιο
ΚαλημέραΗ άδεια ενημέρωσης φοίτησης τέκνου, αφορά και παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο;Ευχαριστώ.
Καλημέρα σας, βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής άνευ αποδοχών έως 31/08/23.Σκοπευω να κάνω αίτηση τώρα τον Μάιο, όπως προβλέπεται, για μακροχρόνια άδεια για την επόμενη σχολική χρονιά (2023-2024). Πιο συγκεκριμένα, θέλω να κάνω χρήση των 5,5 μηνων αδειας ανατροφής που μου απομένουν από το 9μηνο. Ωστόσο, θα θελα όσο γίνεται να καλύψω σχεδον όλη την επόμενη σχολική χρονιά με άδειες καθώς δεν εχω βοήθεια με το παιδάκι μου, έως ότου πάει στο νηπιαγωγειο την μεθεπόμενη χρονια.Σκεφτόμουν λοιπόν το εξής: 1) Γίνεται πχ. τον Σεπτεμβριο να κάνω ανάληψη υπηρεσίας την 1η Σεπτέμβρη και τις υπόλοιπες εργάσιμες του μηνα (20 μερες συνολο) να τις καλύψω με άλλες άδειες όπως αιμοδοσιας, ασθενειας τεκνου, αναρρωτικες και κανονικες;2) Για τον Οκτώβρη να αιτηθώ τον 1 μηνα ανευ αποδοχων που δικαιούμαστε ανα έτος3) Η άδεια ανατροφής των 5,5 μηνών να ξεκινάει απο 1η Νοέμβρη και να τελειωνει στα μεσα Απρίλη4) Τέλος να ξανακάνω χρήση της άδειας ανευ αποδοχών ενός μήνα ανά έτος, έως τα μέσα Μαΐου.Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, επιτρέπεται; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
καθώς έχουν +1 χρόνο που μπορούν να σε ''καθυστερήσουν'' στη λήψη άδειας (780ευρώ μεικτά)