0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου έγραψε 5 μέρες αναρρωτική από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ποτέ δεν με κλήθηκα να περάσω από επιτροπή.
Παιδιά καλησπέρα, επειδή δεν έχω πάρει ποτέ αναρρωτική, θα ήθελα να μάθω αν συγκριτικά με τους αναπληρωτες οι μόνιμοι έχουν δικαίωμα σε μεγαλύτερο αριθμό ημερών αναρ. άδειας?/ παίρνουν πιο εύκολα? Σας ευχαριστώ πολύ!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και κάτι ακομα: τις αναρρωτικες ο μόνιμος τις πληρώνεται στο ακέραιο ή έχει περικοπές όπως κ ο αναπληρωτής?
Στις πρώτες 3 ημέρες αναρρωτικής άδειας στους αναπληρωτές, τι περικοπές υπάρχουν...;
Εγω! Δυο πενθημερες (με διαφορα 2 μηνων), περασαν και οι δυο απο επιτροπη
εμ αυτό λέμε ! με τις κείμενες διατάξεις (τώρα , ΌΧΙ παλιά με τις 3+3 ) δεν υπάρχει λόγος να κληθεί κανείς ή να στείλει η υπηρεσία την άδεια κάτω από τις 8 μέρες (με όποιο συνδυασμό ημερών) . πώς προέκυψε πχ το 4ημέρο ρωτάω και πιο πάνω ...
και? στην επιτροπή τι έγινε? τι ρωτήσανε κ τι ζητήσανε? ΑΝ θες απαντάς βέβαια -ευχαριστώ
Αλλα και να με καλουσαν, δεν ξερω πως θα μπορουσα να αποδειξω οτι ηταν πιασμενη η μεση μου σχεδον 2μιση χρονια πριν (νομιζω οτι και αυτοι το ξερουν)
Μα δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Συνήθως η επιτροπή θέλει απλά να διαπιστώσει αν πλέον είσαι ικανός για εργασία.