deepblue_1981 και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορίστηκα τον Αύγουστο και είμαι από την αρχή σε άδεια επαπειλούμενης και θ ακολουθήσει αδεια τοκετού, θα δικαιούμαι κανονικές άδειες, αν ναι πόσες για κάθε μήνα;
τι ισχύει με τις αναρρωτικές;
Καλησπέρα,ναι, τη χορηγεί η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και είναι για επιστημονικούς/επιμορφωτικούς λόγους.
Καλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει αν σε αποσπασμένους στο Υπουργείο χορηγείται εκπαιδευτική άδεια (έστω διήμερη ή τριήμερη την εβδομάδα) για εκπόνηση διδακτορικού.Γενικά, για να να εκπονήσω διδακτορικό, πρέπει να είμαι διοικητική υπάλληλος; Έχω ακούσει ότι δεν χορηγείται σε εκπαιδευτικούς, μόνο σε διοικητικούς υπαλλήλους, έστω με τη μορφή που σας προανέφερα.Αλλά σε αποσπασμένους, χορηγείται ή όχι;Και γενικά υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το διδακτορικό χωρίς να πάρω άνευ αποδοχών;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, όποιον συνάδελφο προσφερθεί να με κατατοπίσει λίγο.
Η άδεια για διδακτορικό είναι .....''αχαρακτήριστη'' ......1 ημέρα μόνο και μόνο την ημέρα της παρουσίασης στην 7μελή επιτροπή ! Και ΝΑΙ , ισχύει για εκπαιδευτικό !
Ναι, αυτή η μία ημέρα μόνο ισχύει για άδεια διδακτορικού. Κάνουν ό,τι μπορούν για να αποθαρρύνουν τους εκπαιδευτικούς για τρίτο κύκλο πανεπιστημιακών σπουδών.