0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ φοβαμαι οτι αν οι οδηγιες ειναι απο την Ευρωπαικη ενωση τοτε τιποτα δεν μπορει να γινει ουσιαστικα διοτι δεν θα δοθει χρηματοδοτηση. Απλα, ειχαν τις αλλαγες απο την αρχη οπως θυμαστε και προσπαθησαν να μην τις εφαρμοσουν αλλα τελικα οπως φαινεται, δεν μπορουν να το αλλαξουν.
αρα πως δικαιολογηται αυτη η ξαφνικη αλλαγη παλι?
Προώθηση ιδιωτικών συμφερόντων, προσωπικό μελλοντικά από άλλες χώρες (ειδικά σε ειδικότητες νέες που δε γνωρίζουμε καν), μείωση μισθών στον κλάδο μας κι άλλο αφού θα υπάρχει μεγάλη προσφορά καθηγητών (+ επάρκεια), ασχετοσύνη πάντως δεν το λες και σίγουρα...μάλλον είναι πολύ μελετημένο το σχέδιο...
Εγώ περιμένω τη Δευτέρα, θα πάω να μιλήσω με το διευθυντή του ΙΕΚ που ειμαι, να δω τι γίνεται-αν θα γίνει κάτι!Είδα ότι έβγαλε ανακοίνωση στο blog του ΕΔΙΕΚ, κι αυτή μια αντίδραση είναι. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε, το ξαναλέω!Αν περάσει ΚΑΙ αυτό...ειδικά για εμάς των ξένων γλωσσών και δη των Αγγλικών...death knell. Που αλλού μπορούμε να απευθυνθούμε?
Εγώ ξέρω να πω πως οι καθηγητές γαλλικών και γερμανικών πρόσφατα δικαιώθηκαν με τις ενέργειες που έκαναν οι σύλλογοί τους. Εμάς η ΠΕΚΑΔΕ πάει και διοργανώνει συνέδρια με την ελληνοαμερικανική ένωση απότο proficiency της οποίας βγαίνουν ένα σωρό επαρκειουχοι και συμμετέχει και στην επιτροπή της για το ίδιο θέμα! Αυτά για να ξέρουμε τί μας γίνεται και ποιους έχουμε να "νοιάζονται" για μας. Φαντάζομαι θυμάστε ότι στα ΚΔ